Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti kiakadnátok azon,...

Szülők! Ti kiakadnátok azon, ha kamasz lányotok rock/metál zenét hallgatna?

Figyelt kérdés

Ilyesmire gondoltam: http://www.youtube.com/watch?v=hzRqCM2QoiM

http://www.youtube.com/watch?v=Lsx5CiK1Z2s&feature=relmfu

de nem divatból hallgatom, csak ezek jönnek be nekem már 9 éves korom óta, apámnak nem igazán tetszik a dolog, azt mondja, hogy inkább hallgassak keresztény zenét, de azt nem szeretnék (amúgy vallásos vagyok), anyám meg nem igazán foglalkozik vele, ő elfogadja az ízlésemet.

2012. aug. 22. 07:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 chrishu ***** válasza:
87%
Gondolom kedves 26%-os nem vagy tisztában a normális szó jelentésével
2012. aug. 28. 13:10
 42/73 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy a green day-t gyűlölöm a legjobban
2012. aug. 28. 13:29
 43/73 chrishu ***** válasza:
67%
HammerFall és Nightwish szar? Legalább ott nem olyan nyomorultak vannak mint a ván drikelyzönben
2012. aug. 28. 13:35
 44/73 anonim ***** válasza:
86%
Emberek, már 2012-t írunk! Már amikor a szüleink gyerekek voltak, akkor is tombolt a keményrock, hát azon nőttek fel! Nagyobb szezonja volt mint ma van!
2012. aug. 28. 13:38
 45/73 anonim ***** válasza:
51%

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__3372878-ugye..

itt szerintem te vagy a kérdező kedves 26%-os :D

2012. aug. 28. 13:38
 46/73 anonim ***** válasza:
0%
Én valódi directioner vagyok nem egy ilyen köcsög troll. És a rock már nem divatos ezért is szar! főleg a green day!
2012. aug. 28. 13:45
 47/73 anonim ***** válasza:
100%
Na ezen meghaltam! Már nem divatos. XD Istenem. XD Ha divatos lenne, akkor meg rocker lennél, mi? De hülye vagy. Na menjél inkább, mielőtt még jobban beégeted magad. Hallgasd a direksönös fiúkáidat.
2012. aug. 28. 14:04
 48/73 Evilkiller válasza:
100%

Már nem azért, de a zenének nem divatosnak kell lennie, ez nem öltözködési stílus!

Am is gyűlölöm a divatmajmokat, akik csak azért csinálnak valamit, mert mások is, holott lehet, hogy egyébként nem is szereti!

És csak hogy tudd, a rock soha nem megy ki a divatból! Létezett már bőven a mosógépzaj előtt is, és létezni fog akkor is, amikor a sok agymosott idióta által "zenének" nevezett szar, már sehol nem lesz!

2012. aug. 28. 15:52
 49/73 A kérdező kommentje:
fúúh most mekkorát röhögtem XD A rock nem divatos, azért sz@r? xDDD A rock nem divat, a rock zene, a rock egy életérzés (vagyis szerintem). Nem szidom az 1D fanokat, mivel nekem is sok haverom az, de azért szerintem eléggé furcsa, hogy csak azért hallgatnak egyesek ilyet, mert divatos. Bár oké, én hatalmas Black Veil Brides fan vagyok, és sajnos, mivel ott Andy helyes, sokakra azt mondják, hogy csak ezért hallgatnak BVB-t (és ez sajnos elő is fordul) de én mindig is maga a zenéért hallgatok zenét, nem azért, mert jajj de helyes fiúk, én ezt a felfogást szánalmasnak tartottam mindig.
2012. aug. 28. 19:48
 50/73 anonim ***** válasza:
77%

nem

a 10 éves lányom is szereti :-)

most szedtem neki pár számot le

bár nem a keményebb hanem a lágyabb dallamokat kedveli belőle

ki tudja merre fele fog haladni ízlés terén

2012. aug. 28. 21:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!