Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengednéd a 15 éves fiadnak...

Megengednéd a 15 éves fiadnak a fültágítót?

Figyelt kérdés

2012. aug. 9. 13:50
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
87%
Nem! Én is csak 15 vagyok, de undorodom tőle. A legjobb barátnőm is akar de a szülei szerencsére nem engedik. Azt hiszik, hogy menő meg hogy jól néz ki, pedig undorító...
2012. aug. 9. 13:52
 2/52 anonim ***** válasza:
76%
Nem engedném meg. Gondolj bele, mindenki elítélné már kapásból a külső miatt, megbélyegeznék.
2012. aug. 9. 13:56
 3/52 anonim ***** válasza:
85%
Nekem tetszik,csak az a baj vele,hogy az már ha nagyon kitágul az olyan marad.Sajnos nem tud vele mit csinálni,esetleg összevarrják neki de nagyon csunya.Így 50 évesen is egy nagy lyuk lenne a fülébe ott lógna.
2012. aug. 9. 14:00
 4/52 anonim ***** válasza:
37%

[link]

nekem is tetszik ;)

2012. aug. 9. 14:06
 5/52 anonim ***** válasza:
77%

Nem!

Nem vagyok egy vérszomjas, "nekem mindig igazam van" típusú anya, de olyan dolgot, ami maradandóan befolyásolja a megjelenését, kinézetét, nem engedek meg (tetoválás, fültágító...). Ha majd felnőttként is ezt akarja, csinálja, de azzal a tudattal, hogy ez az életének minden területén meghatározó lesz (pl. nem minden főnök rajong az ilyen alkalmazottért, nem minden lány rajong az ilyen fiúért, megbámulják az emberek...). Ezek egy része kamaszként még vonzó reakció is lehet, de nem biztos, hogy ennek 3-4 év múlva ugyanúgy örülne.

Nekem is van olyan barátom, akin elég sok tetoválás és testékszer van, óvodás korunk óta ismerem és tudom azt is, hogy néha milyen nehéz magát ilyennek elfogadtatni.

2012. aug. 9. 14:11
 6/52 anonim ***** válasza:
40%
max. 6 mm-est engednék mert az még beforr ha megunja de a nagyobb már nem
2012. aug. 9. 14:16
 7/52 anonim ***** válasza:
15%
Piercinget, komolyan gondolt tetkót igen, fültágítót nem. Mondjuk a tetkót is csak 16-17 évesen.
2012. aug. 9. 14:51
 8/52 anonim ***** válasza:
80%

15 évesen biztosan nem,később meg már lesz annyi esze,hogy eldöntse,tényleg szeretné-e?Esetleg próbálj meg hatni rá azzal a szöveggel,hogy: az örökre úgy marad és képzelje el magát 10-20 év múlva....vagy mit mond majd a gyerekeinek ha megkérdezik tőle,hogy miért olyan a füle?

Nálam ez a lebeszélő szöveg vált be "anno" amikor tetkót akartam....hát most érdekesen festene a köldököm felett a delfin 2 gyerek után...:D.A pircinget megengedném,mert az,ha kiveszi legrosszabb esetben is csak egy pici lyuk marad.

2012. aug. 9. 14:51
 9/52 anonim ***** válasza:
75%
15 évesnek még nem. Max. 1-2 év múlva, ha még akarja, akkor talán. Egyébként, ha nem nagyot akar beletetetni, akkor szépen el is fog tűnni, ha netalán megunja és úgy dönt, hogy ki akarja szedni.
2012. aug. 9. 15:24
 10/52 anonim ***** válasza:
50%

Nem. Gőze sincs még arról, hogy mi lesz belőle, és vannak olyan pályák, munkahelyek, ahol nem lehet ilyet hordani.

Ha tetoválást akarna, akkor olyan helyre, ami ruhával eltakarható, megengedném neki.

2012. aug. 9. 16:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!