Szerintetek hogy nézek ki? és hány évesnek? (kép lent)
2012. ápr. 8. 19:22
1/83 anonim válasza:
13 éves, C-kategóriás általános iskola szépe.
3/83 anonim válasza:
Talán még sem kellene az internetre ilyen fiatal kislánynak szexis képeket felrakni magáról!
4/83 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok
2012. ápr. 8. 19:29
5/83 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép kislány vagy, és csatlakozom az előttem szólóhoz, korai még ez!
6/83 anonim válasza:
Szép kislány lennél,ha nem grimaszolnál,és nem néznél ki ilyen közönségesen ezzel a kilógó piros melltartóval.A melltartónak a póló alatt a helye,urinőnek nem lóg ki a fehérneműje.Még akkor sem,ha divat.Mert nem az.
Tehát ne élj vissza a szépségeddel,mert megbosszulja magát,és öltözz korodnak megfelelően.
7/83 anonim válasza:
nem tudom eldönteni,hogy túl sok vagy túl kevés önbizalmad van,hogy ezt a kérdést feltetted..
amúgy én is 13nak tippeltelek volna
8/83 anonim válasza:
Hú anyukád helyében megcsapnálak hogy 13-14 évesen képeket teszel fel a netre ráadásul a 2on alig van rajtad ruha a 3on meg kint van a melled szinte, már ne haragudj de nagyon idétlenek a képek,sovány vagy,és átlagos az arcod,a képedig meg olyan tucat ribi tinisek
9/83 anonim válasza:
12-nek és átlagos kislánynak nézlek.
10/83 anonim válasza:
13-nak. Amúgy vigyázz az ilyen képekkel, mert nagyon ribinek nézel ki. A 3.-on meg olyan, mintha felnyomnád az amúgy aprócska melledet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!