Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mostmár komolyan megőrülök!...

Mostmár komolyan megőrülök! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Utálom az iskolát! Az órákat ilyen csoportba lehet osztani

-érdekelnek, szeretem őket (biológia, rajz)

-nem érdekelnek, de a tanítás jó, jó a tanár, ez az én úgymond magánügyem, hogy nem szeretem (kémia, fizika, matek)

-érdekelne, maga a téma érdekel, de a tanítás színvonala katasztrófa (ének, irodalom, nyelvtan, angol, töri)

Komolyan, van hogy csak becsukom a szemem és megpróbálok aludni, volt hogy rajzolgattam, de igazából cska bámulom a falat, vagy az órát. Engem tényleg minden érdekel, érdeklődő, színes vagyok és okos is, tájékozott, de ez az iskola...egyszerűen szörnyű, mondjuk 8.-os vagyok de azt a pár hónapot is ki kell majd bírnom valahogy..

Az osztálytársaim meg... ha mondjuk 8-an hiányoznak akkor népszerű vagyok, akkor mindenki odajön, stb akkor középpontban vagyok..de ha nem.. mindenkinek olyan vagyok hogy ha nincs ló jó a szamár is.. mindenki csak akkor érzi magát jól velem ha a legjobb barátnője beteg vagy mással van... Csak úgy "tartom magam fennt" hogy mindig én megyek oda másokhoz, én szervezek programokat.. Ha majd mondom hogy nyáron majd mennyi mindent csináljunk (mondom h miket) csak néznek, nem mondják hogy "de jó dejó", meg mondom hogy majd vége a sulinak most majd szinte minden héten átjárhatunk egymáshoz erre se mondanak semmit bezzeg mindig átjárkálnak egymsához és engem sose hívnak... Ha én hívom őklet akkor jaj d ejó szívesen fú de jó lesz de amúgy meg... szóval ha egész nap egy szót se szólnék akkor észre se vennének..-.-

Annyira utálok ott lenni hogy már itthon se csinálok semmit, csak ülök a gé előtt de ez igazából csak elterelés azelől hogy már semmit se élvezek igazán... régen imádtam olvasni, rajzolni, írni, táncolni (nem is oly rég, kb 1-2 hete) de érdektelen lettem. Az iskolát már 8. elejétől kezdve utálom de igazán érdektelen csak nemrég váltam. mint valami öregasszony, komolyan.. de reményem van, állandóan abba a hitbe menekülök hogy a gimnáziumban olyan életem lesz amilyen akarom, stb...

2012. márc. 5. 15:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Én is ilyen érdektelen lettem... :SS Én már kb 7. félévtől iylen vagyok. Engem is leszarnak.. Ha meg nem szarnak le ,akkor leszólnak néhányan. Főleg fiúk. Vannak akik még ,,azt se tudják hogy ki vagyok"(holott hatodiktól kezdve odajárok).Amúgy én is olyan vagyok mint egy öregasszony :D .. A ,,barátnőim" is sokszor leszarnak. Egyébként meg utálom az iskolámat egy kalapsz*r az egész,beképzelt ,gazdag emberek társasága.. PFF..

Bocsi ,muszáj votl leírnom :SS

Amúgy mit tegyél?? ->> Várjál ,bírd ki még ezt a pár hónapot és sírj örömmel a ballagáson. :D A Gimnázium sokkal jobb lesz,hidd el!!

kitartás : egy sortársad ;D

14/L

2012. márc. 5. 16:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Nálunk folyamatosan megy le a színvonal.. :/ eddig én is szerettem a törit meg minden.. de most.. pff.

Amúgy nem sok mindent tudsz csinálni.. :S

2012. márc. 5. 19:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Az oktatással nem tudsz mit kezdeni, ha nem jó, nem jó, de attól, hogy a tanár egy nagy kupac ***, otthon még tudsz a könyvből tanulni. A gimi, ahova most járok baromi jó, magas színvonalú, de van olyan tanár, aki hagy némi kívánni valót maga után, azt a tárgyat megtanulom otthon könyvből és kész. :)

Népszerűség? Életemben nem voltam az, se általánosban, se most. De nem is leszek, mert rettenetesen különc vagyok. Úgy gondolom, hogy inkább legyen 1-2 értékes barátja valakinek, mint hogy 20-30 haver, akikkel lehet bulizni, meg hülyéskedni és ha baj van, tojnak le magasról. Az meg, hogy "érdektelen" lettél egyrészt nem a többiek hibája, másrészt a hormonok is közre játszanak valószínűleg, nekem is vannak sajnos hullámvölgyeim, ilyenkor: "menni, felkelni és menni". :) És ha hazamész akkor ne a gép elé ülj, hanem, amit régen szerettél. Ha belekezdesz megjön hozzá a kedved. :) És van rosszabb annál, amit most leírtál hidd el, én 2 lánnyal vagyok jóban az osztályból, 4-5 lány, akivel még el-elvagyok. 1-2 fiú, akikkel általánosban is egy osztályban voltunk és el lehet velük hülyülni, de a többi kb. 25-30 emberrel szerintem ebben a két évben ha 10 szót váltottam az már jónak számít. :) Általánosban 8.-ra már csak egy lány állt velem szóba, mert hát én voltam az a "fura lány". :)

16/L

2012. márc. 6. 15:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem könnyű helyzet, az ilyet többnyire az okozza, hogy te vagy az EGY a tömegben. Egyszerűen magasabb a színvonalad az átlagnál, ezért vonzódnak is hozzád meg nem is tudnak veled mit kezdeni. A vágy hogy fogadjanak el, erős benned,csillapítsd egy kicsit. ne puncsolj, éld a saját világodat, vállald fel egyéniségedet, ha kedved van gubózz be és kész. Az értékes emberi kapcsolatok nem úgy teremtődnek meg, hogy elfogadásra törekszünk mindenáron.
2012. márc. 7. 09:18
 5/6 anonim válasza:
ja
2012. márc. 22. 19:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Én mindent egycsoportba sorolok ami nemmás mint a "úgylaszarom ahogyvan és rühellem csoport" mégis jól tanulok a jövőmért.
2012. jún. 29. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!