Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szakítsak vele, vagy mi...

Szakítsak vele, vagy mi legyen? Holnap lennénk 5 hónaposak. :\

Figyelt kérdés

A barátom sokszor úgy beszél velem mint a kutyával, tegnap poénból mondtam, hogy rövid nadrágban megyek bulizni,erre megkérdezte, hogy: "Azért hogy megk*rasd magad?" Erre mérges lettem, mondta hogy csak vicc volt,de szerintem ezzel szépen le k*rvázott, még ha nem is mondta így ki. Meg hogy ha akarok szakítsak vele,de ő nem fog velem,mert nagyon szeret engem, ehhez képest bulikban van hogy csajokat fényképezget alulról, nem nagyon akart a múltkor se oda jönni hozzám, haverom küldte oda, más lányokkal is úgy beszélget facebook-on és máshol, mintha nem is lennék neki. Tegnap le volt merülve a telóm, erre azt mondta hogy biztos csináltam valamit,hogy ki voltam kapcsolva. -.-"

16L, a pasim 18.

2011. nov. 26. 16:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Amiket leírtál nekem az jött le,hogy (már) nem szereted. És ha nem szeretsz valakit igazán akkor felesleges egymás fejét húzni.
2011. nov. 26. 16:04
 2/11 anonim ***** válasza:
87%

éretlen.

hagyd ott

2011. nov. 26. 16:05
 3/11 anonim válasza:
87%
egyértelmű.
 4/11 A kérdező kommentje:
De szeretem,de nagyon fel tud húzni a viselkedése,hogy előbb mondja ki a dolgokat, utána meg sír nekem hogy sajnálja.
 5/11 anonim ***** válasza:
13%
Ebben a korban ez van sajnos. Ne hidd, hogy ő lesz a férjed, lazábban állj a dologhoz ne hapciáskodj hülyeségeken. Nekem is mondott ilyet a férjem, de jót röhögtünk, mindketten tudtuk hova tenni, hogy hülyülés volt. Ha te megsértődsz ilyesmin, még kicsi van, ha bántásnak veszed, válassz mást, aki nem bánt. De míg ily fiatalka vagy és érzékeny tini, addig sokszor fogsz besértődni, csak fogadd ezt el. Egyébként még rengeteg barátod lesz, vagy lehet ne készítsd ki magad fölöslegesen, annál rosszabb lesz neked.
2011. nov. 26. 16:30
 6/11 anonim ***** válasza:
15%
sztem te még nagyon gyerek vagy a párkapcsolathoz,ezért ne erőltesd,úgysem ő lesz a férjed,szerintem lesz még sok barátod,nem kell ezeket ilyen fiatalon halálosan komolyan venni,viszont,ha mindenen besértődsz azt nem szeretik a fiúk,sztem legyetek inkább barátok,és még érjetek egy kicsit a kapcsolathoz
2011. nov. 26. 17:26
 7/11 anonim ***** válasza:
92%

Ez a holnap lennénk 5 hónaposak, ne legyen kifogás..

Mert így szinte mindig jöhet valami : Jajj.. Most 5 hónaposak leszünk.. Mindjárt Karácsony.. STB !

Szerintem ne hagyd hogy így bánjon veled, mert valószínűleg durvulni fog csak a helyzet (tapasztalat)

Szakíts szerintem minél előbb.!

Sok sikert. :)

16/L

2011. nov. 26. 17:28
 8/11 anonim ***** válasza:
88%
Szakíts, simán, fiatal vagy még előtted az élet és ebben a korban kell kipróbálni dolgokat, kiélned magad. Rájönnöd mi jó neked, h önmagad lehess!
2011. nov. 26. 17:53
 9/11 anonim ***** válasza:
22%
szerintem mond meg neki hogy mi zavar benne,és hogy legyen szíves megpróbálni változtatni ezeken a rossz szokásain,mert neked ez rosszul esik.ha szeretitek egymást beszéljétek meg,hidd el sokkal jobb lesz :)
2011. nov. 26. 17:54
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap nem a te "barátod" írta ki ezt a kérdést ?

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Elég kétszínű, tegnap ő kérdezett, most meg te :D

2011. nov. 26. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!