Mit kezdjek az anyukámmal? Nem értem miért nem engedi ezt pedig szerintem nem nagy dolog. (többi lent)
Figyelt kérdés
Évek óta csúfolnak az iskolában mert nagyon szőrös a lábam meg a karom. Többször volt már hogy síró görcsöt kaptam mikor haza értem annyira undorodom magamtól.Megkértem anyukámat hogy legalább vigyen el egy kozmetikushoz vagy valami de nem engedi hülyeségnek tartja az egészet. Csak az a gond hogy engem ez nagyon zavar már tényleg nem tudom mit csináljak. :S Hogyan tudnám meggyőzni hogy legalább azt engedje meg hogy borotváljam a lábam és a karom ha már nem visz el szakemberhez?2011. nov. 14. 16:49
1/13 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Amúgy lényegtelen. Szépen elmész a boltba, veszel 300 ftért borotvát, és leborotválod magadnak. Mit tud csinálni? Visszaragasztja, vagy megver? Ha ennyire zavar, csináld csak. Az se biztos, hogy észrevenné a változást.
2/13 anonim válasza:
Én se értem az ilyen anyukákat... főként, hogy ehhez semmi közük nincsen! Suli után menj be rossmanba, vegyél borotvát, és borotválkozz meg! Addig csináld, amíg meg nem adja magát. ( :
3/13 anonim válasza:
Inkább gyantázd. Sokkal rosszabb lesz egy idő után!
4/13 anonim válasza:
Nem olyan drága egy borotva, veszel magadnak, leborotválod és ennyi volt:D anyukád meg szerintem észre se venné:D
5/13 A kérdező kommentje:
Igen erre már gondoltam de otthon rendszerint pólóba meg rövidnadrágban vagyok szóval valószínű hogy észre venné. De azért majd kipróbálom. :) Köszönöm a válaszokat.
2011. nov. 14. 17:21
6/13 anonim válasza:
sztem meg menj el egyedül kozmetikushoz, a borotva nem túl jó,ha elég nagy vagy szőrtelenítéshez 13-14 akkor egyedül is eltudsz menni,és a zsebpénzedből kifizeted, hány éves vagy amúgy?egy bizonyos kor alatt még nem ajánlott a szőrtelenítés a barátnőm kozmetikus Ő mondta
7/13 anonim válasza:
Kit érdekel,mi enged és mit nem? Elegem volt a lábamból és hajlat..,nyáron összeszedtem magam lementem vettem egy borotvát és megcsináltam.Észre se vette! Bár nyáron a lábszáram nem borotválom.minek? senkise látja,majd nyáron megint!
gyantázhatsz is,de ha nem akarod először megcsinálni magadnak. Ballagj el egy közeli kozmetikushoz,kérj időpontot és pár napon belül párszázér megcsinálja.
Énse szóltam anyumnak,nyugi
8/13 anonim válasza:
Fiú vagy lány vagy?:D és hány éves?:D
9/13 anonim válasza:
Kozmetikushoz is nyugodtan elmehetsz egyedül, én kart nem szoktam gyantáztatni, de láb végig ha dumálgattok is közben, húsz perc, nem nagy cucc. Ha nem szeretnél, akkor inkább szőrtelenítő krémet vegyél, az tovább tart.
10/13 anonim válasza:
Borotváld le. Mit tehet anyád, visszaordítja a szőrt a lábadra? Anyám is mondta hogy ne borotváljam, de undorító, mikor a hónaljból rádugat egy nagy pitbull kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!