Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok. Ti nem féltek?

Kamaszok. Ti nem féltek?

Figyelt kérdés

Lehet,hogy furcsa kérdés,de ezek a gondolatok engem már régóta piszkálnak. :$ Na szóval,az van,hogy azt hiszem félek attól ,hogy felnövök... hamarosan középsuliba megyek és ott már elég nagyok vannak és csak most jöttem rá arra,hogy én is akkora vagyok. Szeretnék még gyerek maradni... :/ de tudom,hogy nem lehet.

A másik dolog ami piszkál még,az hogy néha napján amikor bnőimmel elmegyek valahova, lelkiismeret furdalásom van,hogy otthon-egyedül hagyom anyukámat. A legtöbb kamasz alig beszél az anyukájával,én meg még most is este puszit adok neki stb. Ez most nincs rendjén? :/

Egyébként nem vagyok gyerekes,nem amiatt szeretnék gyerek maradni,hanem ... mert félek a felnőtté válástól. :S Ti hogy vagytok ezzel?

Nem tudtam a gondolataimat normálisan megfogalmazni, de remélem sikerül elolvasni/értelmezni. Tehát ez nem ,,beteges"??

hamarosan 14/L

2011. szept. 6. 15:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%

Én is így vagyok és annyi idős, mint te:(

Én is anyukámmal beszélek meg mindent és félek a "nagyoktól" és a felnőtt világtól. Ijesztő az egész.

Ha gondolod, írhatsz privit.

2011. szept. 6. 15:22
 2/17 A kérdező kommentje:

: ) egyébként az én osztálytársaim egy csomó helyre eljárnak,szinte mindennap meg házibulikat szerveznek ,de én nem megyek el,egyszerűen nincs kedvem ilyen dolgokat csinálni! nem tudom ,miért vagyok ilyen... :S

De abban biztos vagyok,hogy legalább nem fogok elzülleni.

Ja és első, na látod én megértelek. :)

2011. szept. 6. 15:31
 3/17 anonim ***** válasza:
44%
Én arra tudok válaszolni, hogy soha ne szégyelld, hogy puszit adsz Anyukádnak. Örülj neki, hogy ilyen szoros kapcsolat van köztetek, és puszilgasd nyugodtan!
2011. szept. 6. 15:50
 4/17 anonim ***** válasza:
88%

Utolsó, te hol olvastad, hogy szégyelli, hogy puszilgatja az anyukáját ??

Amúgy a felnőtté válástól félek, de csak mint ismeretlentől. Viszont a 2. bekezdésed én is írhattam volna...

2011. szept. 6. 16:02
 5/17 anonim ***** válasza:
65%
Nem olvastam, hogy szégyelli, de kérdezte, hogy ez nincs rendjén. Ezért írtam, hogy ne szégyellje.
2011. szept. 6. 16:06
 6/17 anonim ***** válasza:
77%
igaz, hogy én egy kicsit fiatalabb vagyok nálad, de szerintem ez tök normális, nekem pl. az anyukám a legjobb barátnőm :)
2011. szept. 6. 16:21
 7/17 A kérdező kommentje:
Ohh,köszi a válaszokat. :) Még írhattok /írhat más is, ,mert örülök a válaszoknak. :D
2011. szept. 6. 16:23
 8/17 anonim ***** válasza:
77%

velem is ez van:S

én is nagyon parázok a jövő évtől mert középsulis leszek és ott lesz egy csomó "nagy":D szinte lever a víz ahogy most belegondolok

ja abba én is biztos vagyok,hogy nem leszek alkoholista

14/L:)

2011. szept. 6. 16:25
 9/17 anonim ***** válasza:
77%
Én is mostanában jöttem rá, hogy "hivatalosan" márcsak 6 évig vagyok gyerek, utána jönnek a felnőtt gondok, na meg 30 éves koromtól kezdve azon fogok sopánkodni, hogy milyen öreg vagyok és egyre öregszem, aztán 60 évesen lefiatalozom a 40-es felnőtteket. :D Szerintem inkább az ijesztő, hogy milyen rövid ideig vagyunk gyerekek. Attól viszont tartok, hogy egyedül kell mindent intéznem. :,s És nem arról van szó, hogy önállótlan lennék. A fodrászomat képtelen vagyok felhívni, hogy mikor tudok menni, de a lovasoktatómmal nincs ilyen gond. Bár valszeg azért félek még ilyenektől, mert gyerek vagyok és attól tartok, hogy nem vesznek komolyan a felnőttek.
2011. szept. 6. 17:30
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Ohh , én is így gondolkodtam 2 évvel ezelőtt de most, hogy 16 vagyok elég másképp látom a világot.Azt hittem sosem növők fel és mindig gyerek maradok legbelül, és lám csupán 24 hónap alatt annyi minden történt velem, hogy nem, hogy felnőttnek hanem annál inkább egy nyugdíjasnak érzem magam:D. Elég sokat változtam, de azt hiszem jobb így.Előbb utóbb ennek el kellett jönnie.És higgyétek el tényleg nehéz, de ez az élet. Mert ebben az ostoba világban gyereknek maradni örökre, elég nagy őrültség lenne persze az álomvilág tényleg csodás, de sajnos a valóságban kell élniük.

De majd megtudjátok:)

16/L

(egyébként meg bocsi a szent beszédért, nem akartam ilyen hosszútxd)

2011. szept. 6. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!