Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lenne ciki ha járnék vele?
Szerintem még ráérsz ezzel.
Meg most,őszintén egy 12 éves mit tudna nyújtani?Egyáltalán komolyan tetszik neked?
De a te életed azt csinálsz vele amit akarsz, csak később nehogy megbánd;)
Ha nem szereted, hülyeség. Amúgy is, fiatalabb srác...pff. No comment.
13L
Ha cikinek érzed, akkor nem szereted igazán ahhoz, hogy járj vele! Ha nem érzed annak, nyugodtan. :)
14/L (A volt barátom 13 éves volt, amikor én már 14, és hát nem mondom hogy nagyon jól kijöttünk volna a vége felé...nagyon éretlen volt még)
Az osztálytársam is fiatalabbal járt. Ő 13 volt, a fiú meg 10. Őt halálra cikizték. Nem ajánlom a kapcsolatot.
14/L
Szerintem ha szereted, akkor sz.rd le a többiek véleményét. De ha már feltetted ezt a kérdést, az rég rossz, mert akkor nem is szereted igazán, nem gondolkodtál volna azon, hogy igent mondj-e neki.
A sulinkban az egyik "menő" lány egy évvel fiatalabb fiúval járt (osztálytársammal). Soha senki nem b.szogatta a lányt emiatt.
"A kérdező kommentje:
de a barátaid nem cikiztek miatta??"
ha szeretsz valakit,akkor nem törődsz mások véleményével,sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!