Lee Sung Hyo kérdése:
Mit csináljak a nagy semmittevésben?
Figyelt kérdés
14/L
Nyár van és nincsenek barátaim, akik ne használnának ki és néznének hülyének. Szomorú de egész nap a gép előtt ülök, nincs kedvem kimozdulni, nagyrészt egyedül vagyok itthon.
Segítsetek, mit csináljak... Örülnék ha nem hülye, értelmetlen válaszokat kapnék amivel kitörölhetem a fenekem ...:/ Köszike!
2011. jún. 28. 21:15
1/10 anonim válasza:
Tanuld meg a gépírást, ha még nem tudsz. Hasznos lehet később, időd pedig most van rá. Vagy tanulj nyelvet, én ilyen idősen is minden nyáron gyakoroltam a nyelveket.
2/10 anonim válasza:
Olvass sokat jó könyveket. Hallgass komoly zenét,kézimunkázz, tanulj meg főzni stb.
Sok hasznos dologgal ellehet tölteni az időt.
3/10 anonim válasza:
keress olyan barátokat aki nem használnak ki és néznek hülyének, de azt is gondold át hogy a többiek mért teszik ezt, biztos nem véletlen, ha megvan változtass rajta
4/10 anonim válasza:
Én is hasonlóan vagyok,mint te.Ha van kedved,nyudodtan írj nekem privit.Ott az msn-em is megadom.((:
15/L
6/10 anonim válasza:
szia én is így vagyok nekem 1 barátnőm van és annak van sok könyve és tőle kértem el egy párat szerintem te is olvass vagy rajzolj itt van egy jó weboldal ahol meg mutatják hogy kell lerajzolni egyes figurákat stb.: [link]
7/10 anonim válasza:
olvas, kreatívkodj, selejtezd ki a cuccaidat, vállalj diákmunkát, főzz, tanulj nyelvet, táborokban meg találhatnál barátokat is
8/10 anonim válasza:
menj nézelődni ruhaboltokba, vásárolj! élvezd ki, hogy nőnemű vagy! :)
10/10 anonim válasza:
Olvass, hallgass zenét, rajzolj, nézz utána dolgoknak a neten.Menj ki a friss levegőre is néha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!