Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi erről a véleményetek?

Mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés

olvasom hogy itt sok tini kérdez olyat hogy mit csináljon, öngyilkos szeretne lenni, meg minden, csak úgy sugárzik a negativitás. nem én itt nem szólok le senkit, nagyon szeretek tanácsot adni, és lelket önteni az emberekbe, tehát nem lenézésből mondom, hanem hogy sok korombeli így gondolkodik..

de én valahogy nem ilyen vagyok.. nem foglalkozom a félelmeimmel, egyszerűen nem gondolok rájuk, mindenben a jót látom, és néha le is szólok másokat hogy ne csak a rosszat lássa /ebben/másban, a kinézetemet illetően nem gondolom magamat csúnyának, mármint egyszerűen nem gondolom magam csúnyának, de szépnek sem! egyre azon vagyok hogy javítsak a stílusomon, öltözködésemet, stb. nagyon pozitív vagyok az életemet illetően, tehát gyökeresen meg vagyok győződve arról, hogy engem felvesznek abba a suliba, arra az egyetemre, sikerül ez meg az, népszerű vagyok, sikerül kiköltöznöm külföldre, sokat fogok utazni, le fogok fogyni, intelligens vagyok, csodás karrierem lesz, szerető férjem, pezsgő életem 15-30 éves koromig. de én fel vagyok világosulva minden rossz dologról amia világban történik, tudom mi mivel jár tájékozott és talpraesett vagyok, tehát nem arról van szó hogy én azt gondolomhogy az olyan, mert tudom mi minek a következménye, stb..

de ez régen nem volt így, nagyon rondának tartottam magam, állandóan féltem mindentől, sírtam mert azt hittem utálnak, utáltam magamat..de valahogy nagyon megváltoztam mostanában, és nagyon pozitív lettem, és valahogy minden percben olyan boldog vagyok..de ezek nem hangulatingadozások, kb. több hónapja van így..

azóta sokkal jobb jegyeim vannak, sokkal több embertől érzek szeretetet, nemlátom magam csúnyának..

mostanában mindenben a lehetőségeket látom, sok a programom és imádom őket, szeretnék sok új dolgot kipróbálni, érdekel bizonyos országok kultúrája, nagyon szeretek, sőt lételemem az utazás, a világlátás.. kicsit kritikus voltam régen a világ felé, de egyre kezdem elfogadni, hogy ilyen.. mostanában ha egy emberre ránézek a metrón, villamoson, valahogy megpróbálom leszűrni az érzéseit, hogy mit gondol, mit látni rajta, milyen lehet az élete.

valahogy érzem az emberek kisugárzását, minden emberét nagyo erősen érzem valahogy...

mindig egy csomó új ötletem van és érdeklődő vagyok. sokan mondták hogy érett vagyok, talpraesett, barátságos, jó fej, kedves, vicces. és én is ezt gondolom magamról..de tisztában vagyok a rossz tulajdonságaimmal is...

ez most beképzeltség vagy mi?

14/L

mi erről a véleménetek?

2011. máj. 21. 21:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%
Egészséges önbizalom!!!
2011. máj. 21. 21:42
 2/15 anonim ***** válasza:
Sok embernek /tininek/ tanítanod kéne a pozitív gondolkodást. Ez nem beképzeltség. Egészséges pszichével rendelkezel. Azonban sajnos vannak olyan fiatalok, akik nem tudják túltenni magukat a problémáikon. Azt szokták mondani, mindenkinek a saját problémája a legnagyobb. Te sokat tudsz segíteni az ilyen embereknek. Használd ezt a pozitív tulajdonságod arra, hogy segítesz.
2011. máj. 21. 21:46
 3/15 A kérdező kommentje:
imádok segíteni az embereknek! órákig szoktam ezen az oldalon lógni, meg chaten is megtalálom az ilyen problémás tiniket..tehát valakit hónapokig átsegítettem az abortuszon stb (tinit). meg élőben is imádom ha az emberek a bajukkal keresnek! néha úgy odamennék valakihez hogy mondja h mi baja van mert úgy segítenék..meg ismeretlenekhez is.csak sokan nehezen nyílnak meg ..
2011. máj. 21. 21:50
 4/15 anonim ***** válasza:
Ez nagyon szép dolog, hogy segítsz. 14 vagy. Valószínűsítem, hova adtad be a jelentkezésed:)
2011. máj. 21. 21:54
 5/15 A kérdező kommentje:
7-es vagyok, de már tudom hova szeretnék felvételizni
2011. máj. 21. 21:55
 6/15 anonim ***** válasza:
Sok sikert!
2011. máj. 21. 21:55
 7/15 anonim ***** válasza:
Lehetnél mondjuk pszichológus, nagyon testhezálló szakma lenne Neked!!!
2011. máj. 21. 22:04
 8/15 A kérdező kommentje:
érdekel is a szakma, de csak gyerekeknél..tehát csak gyerekekkel és tinikkel szeretnék foglalkozni.
2011. máj. 21. 22:16
 9/15 anonim ***** válasza:
Van is ilyen, hogy gyermekpszichológus
2011. máj. 21. 22:24
 10/15 anonim ***** válasza:
neked tényleg a pszihológus lenne való :)
2011. máj. 22. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!