Meddig? (bőv. Lent. )
Figyelt kérdés
A 13 éves fiam gyakran kimegy és én ennek örülök de az időben hogy mikor jöjjön haza nem tudunk megegyezni.Suli időben fél 7-ig engedem le, szombatonként 8, fél 8.Igen ám de ő azt mondta hogy a 11 éves barátai suli időben 8-ig maradhatnak, és ő is tovább akar maradni. Mi tévő legyek?2011. ápr. 20. 18:55
1/9 anonim válasza:
11 évesekkel barátkozik? :D csak azért kérdezem,mert ennyi idősen 1-2 év is nagyon számít.
amúgy szerintem engedd el.
2/9 anonim válasza:
ha faluban laktok engedheted 8ig, ha nagyvarosban, akkor tartsd be az ido korlatokat!
3/9 A kérdező kommentje:
Városban lakunk. Attól félek hogy rászokik a gépezésre mert régen sokat gépezett de szerencsére most inkább kimegy.de egyre kevesebbszer megy le mert szerinte kevés ideig maradhat. :(
2011. ápr. 20. 19:22
4/9 anonim válasza:
Kössetek valami féle "alkut"
Ha megtanult,elmosogatott,levitte a szemet stb.. minden napra más akkor mehet 7:30-ig suli időben ,mostmár úgyis később sötétedik.
És csak akkor mehet ha megvan tanulva.
Én legalábbbis így csinálnám..
5/9 anonim válasza:
ha 11 évesekkel van semmi baja nem lehet.. szerintem legyen minden nap 8, de mond neki hogy te megengeded h 8ig maradjon de akkor viszont mindig készen legyen a leckéje. te is adsz, ő is ad.
sokkal egészségesebb ha kint játszik, mint ha bent punnyad a szobában..
6/9 anonim válasza:
Engedd meg,hogy lemenjen 8-ig suli időben is:) ekkor még nincs is sok tanulnivaló,ilyenkor még nem bukdácsolás szinten vannak a gyerekek!:)
7/9 anonim válasza:
Hétvégén meg bízz rá vmi házimunkát,vagy,hogy legyen az apjával kicsit(családi körülm.nem ismerem),és segítsen neki..:) Ne engedd ellustulni,de aztán a barátokkal engedd ki negyed kilencig kb!Nem nagy engedmény.Engem még akkor csak felügyelettel meg a szomszéd gyerekekkel engedtek ki és néha mikor anyumék beszélgettek kint,ott fociztunk mi is.. most normális lány vagyok,15 éves.:D
8/9 anonim válasza:
De inkább szabd meg a korlátokat,hogy merre mehet..:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!