Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit kéne tennem? Ez már sok.

Mit kéne tennem? Ez már sok.

Figyelt kérdés

Eléggé rémes osztályom van... Ma egyik szünetben egyik srác oda ment az egyik osztálytársnőmhöz és... hát hogy is mondjam... elővette előtte a "farkát". A lány látta,de nem mondott semmit,csak bámulta,a srác meg előtte állt. A teremben csak 5-en voltunk,(2-en lányok) a többiek nem mondtak semmit,csak röhögtek. A csaj nem akar szólni az Ofönek merthogy majd őt fogják(mármint a lányt) piszkálni,hogy miért köpte be a fiút... szerintem feltétlenül kéne az egyik tanárnak szólni,de mivel nem velem történt ezért nem mehetek egyedül oda. Itthon elmeséltem anyámnak,teljesen le döbbent,szerinte rá kéne vennem a lányt. Én attól félek,hogyha most ezt először megmerte csinálni a fiú,akkor másszor sem jelent neki akadályt,sőt,talán még másra is képes lesz ha esetleg egyedül lesz a közelében lány (voltak már hasonló problémák vele).

Általános iskola

15/l

2011. ápr. 18. 16:56
 1/7 anonim ***** válasza:
uh:S Szerintem is vedd rá azt a lányt,hogy szóljon egy tanárnak,mert tényleg meg fogja tenni még egyszer ha nagyon akarja.
2011. ápr. 18. 17:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Ma két szüneten át piszkáltam,hogy szóljon valakinek,ameddig még aktuális a dolog... de ő nem,mert hogy nem akar problémát. De holnap is megkísérlem,hogy rávegye a tanárt... mert látom rajta,hogy azért ez megviselte(eléggé konzervatív csaj)
2011. ápr. 18. 17:10
 3/7 A kérdező kommentje:
*rávegyem,hogy szóljon a tanárnak
2011. ápr. 18. 17:11
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
hagyad már békén ha nem akar szolni ne huzd fel magad ő baja te szóltál neki mindenki csak a saját bajával foglalkozzon
2011. ápr. 18. 17:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Oké... foglalkozzon mindenki a saját bajával. akkor mondom máshogy: hogyha a srácot nem állítják le,akkor lehet,hogy az én bajom is lesz. de persze... végül is nyugodtan mutogassa a farkát... Ezt nem közszemérem sértésnek hívják? =/
2011. ápr. 18. 17:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, ha Téged is zavar, Te is nyugodtan szólhatsz az osztályfőnöknek. Te is ugyanabba az osztályba jársz.
2011. ápr. 18. 17:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha nem szól ő, tedd szóvá te. Ott voltál. Nagyon durva, hogy hol tartanak a mai fiatalok erkölcsileg. Valahol a béka segge alatt olyan 50 emelettel.... És még azt hittem minket nem lehet felülmúlni. :S

Egyébként egy beszólást megérdemelt volna a srác, hogy csak ennyi??? Hát elég béna....

Lehet meggondolná, hogy elővegye-e újra.

2011. ápr. 20. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!