Mit kéne tennem? Ez már sok.
Eléggé rémes osztályom van... Ma egyik szünetben egyik srác oda ment az egyik osztálytársnőmhöz és... hát hogy is mondjam... elővette előtte a "farkát". A lány látta,de nem mondott semmit,csak bámulta,a srác meg előtte állt. A teremben csak 5-en voltunk,(2-en lányok) a többiek nem mondtak semmit,csak röhögtek. A csaj nem akar szólni az Ofönek merthogy majd őt fogják(mármint a lányt) piszkálni,hogy miért köpte be a fiút... szerintem feltétlenül kéne az egyik tanárnak szólni,de mivel nem velem történt ezért nem mehetek egyedül oda. Itthon elmeséltem anyámnak,teljesen le döbbent,szerinte rá kéne vennem a lányt. Én attól félek,hogyha most ezt először megmerte csinálni a fiú,akkor másszor sem jelent neki akadályt,sőt,talán még másra is képes lesz ha esetleg egyedül lesz a közelében lány (voltak már hasonló problémák vele).
Általános iskola
15/l
Ha nem szól ő, tedd szóvá te. Ott voltál. Nagyon durva, hogy hol tartanak a mai fiatalok erkölcsileg. Valahol a béka segge alatt olyan 50 emelettel.... És még azt hittem minket nem lehet felülmúlni. :S
Egyébként egy beszólást megérdemelt volna a srác, hogy csak ennyi??? Hát elég béna....
Lehet meggondolná, hogy elővegye-e újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!