Miért vagyunk leoltva, mert Green Day-t és 30seconds to Mars-t hallgatunk?
Új suliba kerültem, kérdezték egyből, hogy milyen zenét szeretek én meg válaszoltam, hogy Green Day, 30seconds to Mars, régi P!nk. Erre grimaszolva elfordultak tőlem. Az egész iskolában mindenki minimal-t hallgat, rajtam kívül 1 lányt és 1 fiút ismerek, akiknek hasonló az ízlésük, velük szoktam lenni. Ez így jó is lenne, ha nem lennénk mindig lehurrogva, ha énekelünk, gitározunk(művészetes suli). Mivel lehetne visszaszólni?
13L
hát inkább ezt halgassátok mint a tucctuccot
és megnézel egy két ijen "minimal" zeneszámot és kitalálsz rá valami frappáns visszaszólást és ott is vagy^^
hát inkább ezt halgassátok mint a tucctuccot
és megnézel egy két ijen "minimal" zeneszámot és kitalálsz rá valami frappáns visszaszólást és ott is vagy^^
13/f
Óóh, én már százszor be lettem oltva, sőt meg is támadtak már jó párszor, csak azért, mert goth vagyok. Van a sulimban még egy osztálytársam, aki szintén az, a többiek a fullpink p*csák, diszkóból vonaglanak haza minden hétvégén mattrészegen és hasonlók.
16 vagyok amúgy, de már megtanultam kezelni az ilyen szitukat. Ergo: Ha csak beszólnak a cuccaimra, a zenémre, a sminkemre, akkor nagy részét elengedem a fülem mellett, de ha úgy érzem, megtehetem, mert nem lesz következménye iskolán belül, akkor tuti visszaszólok. Ha viszont megtámadnak, olyankor nincs kegyelem :) sosem vagyok egyedül sulin kívül, egy utcában lakom a barátaim nagy részével, úgyhogy... :)
Szerintem próbálj összehaverkodni azzal a lánnyal és fiúval, hátha több tiszteletet kapsz ;)
16/L
15:45-ös: Mintha te felnőtt lennél-.-"
Csak épp elég nehéz úgy lenni egész nap, hogy fikáznak, ha éneken szabad stílusban lehet felelni a hangszereden és ásítoznak, bekiabálnak közben, mert nem "Riannyát" meg hasonlókat énekelünk fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!