Tényleg ordasribanc lennék?
Van egy fiú, aki már régóta bejön. Már majdnem járunk is:D Néha megengedem neki, hogy mikor megölel (persze csak ha ketten vagyunk), kicsit "lejjebb kalandozzon a keze". Mármint megfoghatja a fenekemet. Ezt elmeséltem egy barátnőmnek, és most azt terjeszti rólam, hogy ordasribi vagyok:S Nem egy suliba járunk, de facebookon felkeresnek a régi osztálytársak és szidnak... pedig igazán nem nézek ki k*rvásan, sima pólókat hordok sállal, amik egyáltalán nem kivágottak. Most mit tegyek?
13L
Egyrészt 13 évesen még ne engedj ilyeneket. Ha már engeded, legalább ne reklámozd. Ha már reklámozod, nézd meg, kiben bízol meg, mert az a csaj nem barátnőd, az tuti, aki így szétkürtöli a magánéleted.
Ettől még nem leszel ordas ribi, de ha rossz hírnevet szerzel, az megpecsétel visszafordíthatatlanul, úgyhogy vigyázz.
Ez hülyeség.
Ha kettesben vagytok akkor ebben nem tudom mi a baj.
Természetes,hogy már szeretne taperolni.Barátnőd féltékeny,mert úgytűnik őt senki sem akarja fogdosni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!