Na mit hozott a Jézuska? :D
Figyelt kérdés
2010. dec. 25. 10:54
2/62 A kérdező kommentje:
nekem is.
2010. dec. 25. 10:57
3/62 anonim válasza:
Lányom megkapta a kisasztalt kiszszékkel a déditől a mamitól a két nagynénitől, így mindenkitől. Én az anyóstól tusfürdő testápolót, a déditől is. Párom is ezt kapta:)
Páromtól csizmát kabátot táskát kaptam, ezt én választottam, meglepi amit ő vett Ultraviolet parfüm
4/62 anonim válasza:
érinthető képernyős mobilt (de csak azért, mert év közben a szülinapokon és a névnapokon kivül semmit sem kapunk aztán a szüleim ezt karácsonykor potolják be). Egy marha jó könyvet az a címme, hogy A történelmi Magyarország Szent Istvántól Trianonig. Egy pulcsit, és egy társas játékot: Bagdadi tolvaj.
5/62 anonim válasza:
Én kaptam: plüss kutyát ( nagyon nagy :D), gyertyát pénzt :)
8/62 anonim válasza:
Lippo kapott krosszcsizmát, térdvédőt, egy motoros könyvet, egy igazi suttyós susogós nadrágot meg segélyt motorgenerálra.
9/62 A kérdező kommentje:
Hát,akkor mindenki jó ajándékot kapott.
Én vivaz pro telefont kaptam, a samsung gt-s5230 helyett..
15 éves vagyok és iszonyú boldog vagyok,mert igazándiból nem számítottam rá,valami kis ajándékra számítottam..erre..
+ a család többi tagjától apróságokat,de azoknak is örülök,hisz mindenre szükségem van amiket kapok.
2010. dec. 25. 12:13
10/62 anonim válasza:
karaoke gépet, kétnyelvű könyvet, az Operaház fantomját angolul, (L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!