Mit kapsz karácsonyra?
Mit kérsz? Mit kaptál régebben?
Én:
Új gépet kapok(3 magos amd proci stb.)
Parfümöt, pénzt, pénztárcáz, sminkkészletet, a sulink báljára egy jegyet és ruhát
14/L (még 9 napig)
Táska, és egy nadrág (szüleimtől)
szőnyeg, új lámpa búra (nagyszülők)
+ruhák..:DD
13L
Komolyan, napi legalább 20-30 új kérdés van, ami a karácsonyhoz kapcsolódik -.-"
Egyébként már csomó kérdésben leírtam:
2 hónapja megkaptam a "karácsonyi ajándékom" [samsung wave], mert apám kapott plusz pénzt a munkája kapcsán, úgyhogy karácsonyra a szüleimtől max 15ezer forintot kapok, amiből ruhákat fogok venni [már amennyit bírok x)]
Anyukám öccseitől fejenként 20-20 eurót [anyunak 2 öccse van, szóval 40 eurót], amit elteszek a többi pénz mellé.
Meg még nagymamámtól valamit, + barátnőimtől.
13,5/L
ma 18:48 [13,5/L] vagyok.
"Mit kaptál régebben?"
:
Tavaly fényképezőgépet [Samsung ES20, de még szülinapom előtt [március eleje] elromlott, visszakaptuk az üzlettől a pénzt, és vettünk helyette egy Nikon s3000ret]
Tavalyelőtt jégkorcsolyát.
Azelőtti évben chou-chou babát xD [10 éves voltam. 11 évesen kaptam az utolsó babámat, és abban az évben szoktam le a babázásról, miközben a barátnőim már régesrég nem játszottak babákkal-talán azért, mert mindig is vágytam egy kistesóra]
Azelőtt egy sötétrózsaszín pulcsit, és egy kis szivecskét a fülbevalómra.
Azelőtt egy baby amore babát.
Az azelőttiekre pedig nem nagyon emlékszem :D
Iphone 4. :DDD (L)
+ ruhák, sminkcuccok, és egy új szőnyeg. :]
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!