Az unoka tesóm nagyon hüly* áladóan kiborít lány létere 9 éves és szinte semit se tud semmiröl. Mnden percbe szekál hogyan vághatnák neki viszza?
ez vicces volt ki is próbáltam xD (nem)
szóval akkor mégegyszer az a problémám hogy nem birom ki öt egyszerüen, utálom de ö mégis kikezd velem minden dolgomba bele üti a dolgát és hújeségeket beszél hogyan vághatnák vissza neki ????
Ha hasonló módon vágsz neki vissza, akkor te sem vagy jobb nála. Mondjuk egy 9 éves gyerekkel nem igazán tudnál semmit sem csinálni, mert a környezetben lévő felnőttek vlószínűleg nem látják a problémát, vagy ha látják sem tulajdonítanak neki nagy jelentőséget. :S
előző
15:34
1:Diszgráfiás vagyok
2:A kérdésre fellej léccives
15:32
nem hasolóan akarok visszavágni neki hanem meg akarom mondani neki a magamét de egyszerüen nem értim meg mert még ahoz is buta azért tetem föl a kérdés hogy ötleteket várjak attol aki hasollóan érez vagy éppen csak segíteni szeretne. Nem azt hogy szarul irok ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!