Mit szóltok ehhez a babakocsihoz? Akinek van annak hogy tetszik? Megrendelnétek látatlanban?
tudom, hogy kicsit nehéz, de fontos hogy nagy kerekű, masszív legyen, egyrészt mert akkor több gyerek is tudja használni, másrészt mert könnyebben tudok vele közlekedni.BKV-val nem fogok járni, viszont a másodikon lakunk, lift nincs.Mondjuk biztos megoldom valahogy ha ezt vesszük..
Akinek van az szereti?
Ja és nem tudom meg merjük-e úgy rendelni, hogy élőben nincs sok esély rá hogy megnézzük...
ha nem látnám nem venném meg, amúgy ennyiért egyébként sem.
Kapsz bárhol hasonló babakocsit, mivel olcsónal sem számít, legalábbis szerintem
Én nem hiszem, hogy csak 3 kg, aha igen, akkor miből van?
hmm...én azt hittem ez olcsó.
Tudnátok akkor linkelni olyat, ami ezeket mind tudja, de jobb az ára?
Ez olcsóbb is, kb 30ezer ft, és könnyebb is. Nem aprók a kerekei. Újszülöttnek is lehet használni, és nagyobb gyereknek is.
Barátnőmnek van ilyen, nagyon szereti.
Bár ha tutira nem kell cipelned ezt a kocsit, amit linkeltél, vedd meg. Gondolj bele, 14 kilós kocsi, benne a 8 kilós gyereked, meg az 5 kilós bevásárlásod, ezt ember nem bírja felvinni.
Hali!
Én megvenném, mert szerintem tök jó, hogy bolygosíthatóak az első kerekei -nekem ez a mániám:)
Nekünk Raf-Pol kocsink volt, az kb. feleannyiba kerül, mint ez, de nem bolygosíthatóak a kerekei. BKV-val nem is lehet nagyon rajta közlekedni, pláne a hannoveri típusú villamosra nem fér fel. Egyébként a babádnak nagyon szuper lesz ez a kocsi -vagy nagyon hasonló, mint a Raf-Pol-, mert jó nagy, nem fogja kinőni.
A másik dolog: nem kell a kocsit cipelni a lépcsőn: ha felfelé mász, úgy, hogy tartsd vízszintesen a kocsit, és mintha egy bevásárlókocsit húznál fel; lefelé pedig szintén vízszintesen tartsd, egy lépcsőfokot leengeded és húzd magad felé a kocsit, hogy el ne induljon.
Először 2-3 nem magas lépcsőfokú lépcsőn próbáld ki ezt a mozgást. Csak lassan és finoman, akkor minden oké lesz:)
Raf-Pol link:
vagy [link]
A bergon, jack-pol, kunert, pierre cardin egy rakás car
illetve igényteleneknek biztos jó
Ez multifunkciós kocsi,ennyiért jó árban van.
Ha tetszik vedd meg,ne a gyereken spórolók véleményére légy kiváncsi
Kedves 67%-os, miért igénytelen az, akinek nincs tömérdek pénze? Nem mindenki tud 200.000 forintos babakocsit venni. Nem ettől lesz valaki jó anya.
De feltételezem, te szuper anya lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!