Kedves kismamák, anyukák! Ez a hormonok játéka lenne, vagy elmúlt?
A kérdésem leginkább a családi kapcsolatokba illene, de itt mindig értelmes válaszokat kapok, illetve valahol ide is tartozik.
20 éves vagyok és 29 hetes kismama. Van egy párom (28) 2 éve együtt vagyunk. 1 évig semmi probléma nem volt a kapcsolatunkkal, utána neki köszönhetően megromlott, teljesen kifordult magából. Kitartottam mellette, mindenkinél jobban szerettem. Folyamatosan bántott, hazudott, megalázott mégis megtettem. Decemberben nálam is betelt a pohár, szakítottam vele. Néhány hét múlva visszakönyörögte magát, megbánt mindent és bizonyította, így megbocsájtottam, ennek a nyoma a kisfiú a pocimban :)
Minden egész szépen alakult, valóban megváltozott és nem csak ígérte, mint már előtte sokszor. Jól elvoltunk, egészen mostanáig. Költözés előtt állunk, de nem tudom mi lenne a helyes. Igazából fogalmam sincsen, hogy szeretem e még, vagy sem. Mostanában nagyon sokat veszekszünk, érdekes dolgai vannak (állítólag a munkából kifolyólag) és ezeket egyre nehezebben tűröm. Én is sokkal feszültebb vagyok. Mégis, már nem érzem azt a hihetetlen nagy szerelmet, amit még a békülés előtt, bár azt hiszem ez érthető is. Már 2-3 hete az sem esik jól, ha hozzám ér, megsimogat, szex sincsen köztünk, mert én nem akarom. Kedves szavam sem sok van hozzá, de az érdekes dolgai miatt. Elvárja, hogy eltűrjem amit csinál, de nem tudom (egyre később ér haza, füllentget, anyjáéknál eszik, fürdik). Nem hinném, hogy megcsal, többek között mert nem az a fajta, illetve azt észrevenném rajta. Mindemellett várom esténként, hogy mikor jön haza, napközben felhívom, megkérdezem mi újság vele.
Most akkor ez mi? A hormonok játéka lehet, vagy elmúlt volna a szerelem és csak a megszokás van a részemről? Vagy szimplán költözés előtti zűrzavar ?
Segítsetek, ha tudtok, mert ez így nem jó sem neki sem nekem.
Köszönöm.
29 hetes kismama
Szia!
Bár mi a baba előtt soha nem veszekedtünk és nem voltunk fasírtban, mindig is nagy volt a szerelem, de miután a lányommal terhes lettem, nálunk is hasonló volt a helyzet. Én folyton martam őt mindenért, ő meg nehezen tolerálta a hisztieimet, ez főleg az elején volt, később javult a helyzet, de koránt sem lett tökéletes.
Éjt nappallá téve melózott, reggel 6-kor elment itthonról és este 7-kor jött haza én eközben itthon ültem egyedül, mert veszélyeztetett munkakör miatt már 10 hetesen betegállományba kellett mennem.
A szexről hallani sem akartam, pedig előtte igazi kis nimfi voltam. Utálatm ha hozzámbújt, kész kínszenvedés volt minden együttlét.
Aztán megszületett a lányom, az sem volt könnyű időszak, de átvészeltük, most a pici 2 éves múlt és én olyan szerelmes vagyok, mint előtte, pedig megint terhes vagyok.
Lehet Veled is csak a hormonok játszanak, mindenesetre elhamarkodott lépésre ne szánd rá magad, egy gyereket még családban nevelni sem leényálom, nemhogy apa nélkül. Adj időt magatoknak, próbálj nyugodtabb lenni, és kérd számon, ha úgy érzed hazudik!
Kitartás Neketek és Boldog babavárást!
2 éves csajszi anyuja és 9 hetes kismama
Ne haragudj tényleg nem bántani akarlak de ha már a kapcsolatotok eddig sem volt fényes akkor miért vállaltad be a babát?Ezt nem a hormonok okozzák. Most inkább még kedvesebbnek kéne lennetek egymáshoz hogy várjátok a közös babátokat.Sajnos a baba mellett kevesebb időtök lesz egymásra fáradtabbak, idegesebbek lesztek ha már most így vagytok akkor mi lesz akkor?Ami engem ilyenkor mindig elszomorít hogy az a sok szerencsétlen gyerek szenvedi meg a szülők felelőtlenségét.
Remélem azért minden rendbe jön köztetek főleg a pici babád érdekében :)
Köszönöm a válaszaitokat :)
Kedves utolsó! Mint írtam, megbocsájtottam neki és kibékültünk, minden rendben is ment (a hisztijeimet leszámítva) egészen mostanáig, mióta ezeket a számomra furcsa dolgokat műveli 2-3 hete. Ő ragaszkodik hozzám, kimutatja, hogy szeret, bújna, de én mégis elutasítom. Ő mondja írja, hogy szeret, én azt sem. Nem tudom mi ez, de nagyon nem jó.
Szia, az én kérdésemre válaszoltál, én vagyok az, aki elhidegült a párjától.
Hát az az igazság, hogy én sem vetettem volna el semmi pénzért, merthogy gondolom, véletlenül csúszott be a megbocsájtásból a babuci. Az az igazság, hogy a terhesség első felében én is hisztériás voltam. És van, aki nem is kívánja a szexet. Mondjuk én állandóan csak azt akartam (volna, de a páromnak nem jött be a terhes szex), de különbözőek vagyunk. Na de mik azok az érdekes dolgai a párodnak? Ha csak annyi, hogy sokat van az anyjáéknál, az nem hiszem, hogy akkora baj lehet... Vagy van még valami?
Kedves 15.39!
Nem vagy bunkó, leírtad a véleményed.
Nem megbocsátásból szülök neki gyereket, fog.gátló mellett estem teherbe. Akkor kibékültünk, betartotta amit ígért, minden működött is e hónapig. Remélem az én gyerekemnek nem csonka családban kell felnőnie, én is abban nevelkedtem.
Szia, az én kérdésemre válaszoltál, én vagyok az, aki elhidegült a párjától.
Hát az az igazság, hogy én sem vetettem volna el semmi pénzért, merthogy gondolom, véletlenül csúszott be a megbocsájtásból a babuci. Az az igazság, hogy a terhesség első felében én is hisztériás voltam. És van, aki nem is kívánja a szexet. Mondjuk én állandóan csak azt akartam (volna, de a páromnak nem jött be a terhes szex), de különbözőek vagyunk. Na de mik azok az érdekes dolgai a párodnak? Ha csak annyi, hogy sokat van az anyjáéknál, az nem hiszem, hogy akkora baj lehet... Vagy van még valami?
Kedves 17.44!
Én sem akartam elvetetni, bár volt róla szó, de mégsem. Úgy gondolom oka van, hogy Ő lett.
Az érdekes dolgai azok, hogy egyre később ér haza, füllentget, anyjáéknál eszik, fürdik, a cuccaiból egyre kevesebb van már itt, papucsát is viszi magával mikor elmegy. Még mindig nem gondolom azt, hogy megcsalna, bár.. egyszerűen nem tudom ezeket hova tenni, ő meg nem mond ezekre semmit sem.
Ma már kicsit talán javult volna a helyzet, de mikor a készülőben lévő közös lakásról kérdeztem, kínkeservesen válaszolt csak, majd a végén ismételten (mint már egy párszor) azt mondta, hogy az az ő háza lesz. Ezt mind poénból, de már kicsit sok. Most is elment, mondván ő siet az emberekért és majd otthon megfürdik.
Na én meg összepakoltam a cuccait, mert nekem ebből elegem van! :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!