Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki egész nap a gép elött ül,...

Aki egész nap a gép elött ül, annak bejárónője van?

Figyelt kérdés

Hogy tudjátok elvégezni a házimunkát, nincs lelkiismeretfurdalásotok a gyerekekkel kapcsolatban, hogy nem foglalkoztok velük eleget.

És mi van a férjetekkel? Ő nincs elhagyagolva?

2010. máj. 16. 09:21
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
70%
Úgy látom, te vagy egy elhanyagolt férj vagy, vagy egy a férje által le sem sajtált nő. Őszintén kívánom, hozd rendbe az életed. Egyébként a te férjed-feleséged most hol van, hogy a gép előtt senyvedsz?
2010. máj. 16. 09:32
 2/51 anonim ***** válasza:
70%
Előző vagyok: a férje által le sem SAJNÁLT-at akartam írni, de először azt akartam, hogy sz...t.
2010. máj. 16. 09:33
 3/51 anonim ***** válasza:
89%
De ezt nem értem honnan veszik egyes emberek hogy van aki egész nap a gép előtt ül?Igen,ülök itt sokat,de egész nap ha akarnék sem tudnék,a férjem nincs itthon,házimunka megvan, a baba pedig olyankor vagy alszik,vagy maga is eljátszik,mert tudod van olyan gyerek akit nem kell szórakoztatni a nap 24 órájában,hanem maga is levan egy ideig.
2010. máj. 16. 09:36
 4/51 anonim ***** válasza:
75%
ez igy van!!!!!!!
2010. máj. 16. 09:41
 5/51 anonim ***** válasza:
97%
Valószínűleg a kedves kérdezőnek van túl sok szabadideje, ha ilyen hülye kérdéseket ír ki.....ha az ember ügyesen osztja be az idejét, akkor akár egyedülálló szülőként is jut egy kevés idő, amit pl. fórumozással tud tölteni!
2010. máj. 16. 09:43
 6/51 anonim ***** válasza:
92%

Én is viszonylag sokat ülök a gép előtt.

Apa külföldön szóval nincs elhanyagolva... Ha itthon van sosem netezek, babám eljátszik egyedül vagy alszik. Magamnak ritkán főzök, a picim még szopizik.

Természetesen ha a gyerekem igényli akkor vele játszom, de 1-1,5 órát ő simán elgurimpázik egyedül.

Takarítani meg ugye csak magam után kell, ami ebben a 1,5 szobás lakásban nem nagy feladat...

Azért mert hogy nem foglalkozom a gyerekemmel eleget azért nincs lelkiismeret furdalásom, mert ha ő játszik akkor minek avatkozzak közbe? Sírni vagy nyűgösködni sosem hagyom.Sétálunk minden nap sokat is.

nem értem miért kell elítélni a másikat, csak mert be tudja osztani az idejét.

Én bár egyedül vagyok a babámmal, párom havonta vagy 3 hetente jön, de mégis van időm sok mindenre.És boldog, kiegyensúlyozott baba.

2010. máj. 16. 09:51
 7/51 anonim ***** válasza:
94%
Nekem 3 szobás házat, kertet kell rendben tartanom, a párom sokat utazik, segítségem nincs, csak egy 21 hós gyerekem, aki remekül eljátszik maga is napközben ( nem kizárólag egyedül játszik, de kifejezetten igényli, hogy olykor békén hagyjuk)meg egy hamarosan születő pocaklakóm, főzök, sütök, mindent megcsinálok, mégis van időm netezni. Ha valaki nem képes beosztani az idejét, csak sajnálni tudom.
2010. máj. 16. 09:58
 8/51 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem is csak időbeosztás kérdése.

Nekem 1 hónapos babám van,még nem nagyon igényel semmit az alváson és evésen kívül.

Szóval mikor alszik akkor a teendőim közben "megállok" a gép előtt párszor egy nap,ami úgy napi 2 órát jelent.

Nem hiszem hogy van olyan aki nem foglalkozik a gyerekével sem a házimunkával mert annyira fontos neki az internet...vagy mégis?

2010. máj. 16. 10:11
 9/51 anonim ***** válasza:
89%

ja,előző vagyok.

Férjem reggeltől estig dolgozik.

2010. máj. 16. 10:12
 10/51 anonim ***** válasza:
67%
Hát nekem van egy 2 éves kisfiam, keddre várjuk öcsi érkezését is. Apával családi vállalkozásunk van, így ő ott tevékenykedik napközben, de délben főt étel várja haza...Kisfiam remekül eljátszik maga is, vagy kint nyúzza a kutyáinkat, és sétálgat az udvaron. Remek így, hogy nem igényel napi 24 órás intenzív figyelmet, mert most már elég utána "döcögnöm" is, főleg ezen a 800 négyszögöl telken. Ha jó idő van ez a legjobb program. Délután hatalmasokat alszik. Én még most is dolgozom, mert családi vállalkozásunk ezt megköveteli, bár már iszonyat nehezen bírom. De szerencsére az üzletben azért tudok ücsörögni, és pihengetni is. És most tessék megkövezni, de nekem van bejárónőm, aki 2 hetente, igény szerint eljön, és az olyan nehéz, csúszó-mászó vegyszeres munkákkal járó nagytakarításokat elvégzi, hogy ne nekem keljen ekkora pocakkal létráznom, és a fürdőkádat sikálnom, mert a vegyszerektől mindig hányingerem van. M mellesleg 29 hetes terhességem óta nyitott a méhszájam, szülés bármikor beindulhat..Nem gondolom, hogy bármiben szar anya, rossz feleség és háziasszony lennék, minden az időbeosztáson múlik! Napközben nem netezem, mert arra már nincs lehetőség, csak ma, mert ma vacak idő van, így nem megy a bolt sem...Szóval igyekszem helytállni, és most keresgetek egy fősulit, mert szeretném még magam tovább képezni, hogy ha visszamegyek melózni, a fix állásomba, magasabban legyek kvalifikálva... És igen, van időm mindenre, csak szervezni kell tudni..
2010. máj. 16. 10:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!