Várandós csomag?
Mit tartalmaz, vagy van tobb fajta ès mind mást tartogat?
Mindenkinek jar? Egyszer vagy kètszer? Hol lehet kivàltani stb. Minden èrdekel. Köszi!
6hkm.
Rengeteg mindent ad ki, erdekeltek az aktualisak stb! Nem ertem minek van ez az oldal, ha mindig a google-val jön mindenki. Ekkora bun erdeklodni mar itt? :)
Az elsot 27hónapja szultem!:)
hát nem tudom, én örültem neki. A kis sudocrem pl. pont megfelel a pelenkázótáskába, volt benne 0-2 MAM cumi, törlőkendő, anyatejes zacsi és tárolódoboz, babanapló, magasságmérő amit a falra lehet ragasztani, rejtvény újságok, homlokhőmérő (nem kell megvenni, így is tudom, h szar...) neogranormon, bepanthen minta, pelusminta, öblítő, színfogó mintacsomag... és ez csak ami hirtelen eszembe jutott
szóval lehet durrogni, h semmi nincs benne, de én pl. hasznát vettem, s nem azért, mert nem tudnám megvenni...
amiket én kaptam:
felicitas, egyet lehetett előre kiváltani, egyet meg a kórházban kaptam, illetve a promobox. A védődő is adott egy zacsit, abban 2db MAM cumi volt, meg sok szóróanyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!