Anyukák, mit tegyek, ha minden reggel ingerülten kelek fel és kiabálok a kislányommal?
Rendszerint ő ébreszt reggel (10 hónapos lesz) ilyenkor csúnyán beszélek vele és ordibálok. Azért is kiabálok vele mert kipisil a pelenkából.
Èn már ezt nem bírom, hogyan változtassak?
ez kamu....?
10 hónapossal ordítani...?
nem kipisil, hanem átázik, nagyobb pelus kéne..
kétlem, hogy van ilyen szülő.
talán segít ha belegondolsz neked mindez hogy esne.
pontosan ugyanolyan ember ő is
amúgy meg először tudatosan uralkodj magadon. járj a kedvében, csinálj cskazért is szép reggeleket, napokat. másnap már menni fog magától is.
és ne orrolj rá, ha ő fog minden reggel ingerülten ébredni, hiszen a személyiségük minta, utánzáson alapul.
én anno tudatosan ébresztettem örömmel, mosollyal mindig, mert szerettem vollna, ha az első pillanat mindig szép, mert megalapozhatja az egész napot és nem akartam, hogy beléivódjon a kínnal kelés.
Meg olvasni is rossz volt...
Nemsokara ebred 8 eves kisfiam es teli szajas vigyorral ebresztem. Utalom a reggeleket, de neki is faraszto az iskola.
Uralkodj magadon, egy 10 honapos nem tud felidegesiteni egy normalis gondolkodasu embert.
Vegyel normalis pelenkat!
1: Feküdj le időben! De komolyan. Ha kipihented magad, nem leszel ilyen.
2: Magne B6, ha már nem szoptatsz, akkor nyugtató tea.
3: Nap közben csinálj kicsit külön programot. Bevásárlás, hosszú fürdő, stb. Addig apuka is elvan a babával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!