Miért adtok danone activiát a babátoknak (2 év alatt)?
Olyan sokszor olvasom itt, hogy natúr Danone Activiát adnak a babájuknak, pedig a honlapjukon egyértelműen le van írva, hogy 2 éves kor alatt nem ajánlják. Tele van emésztést segítő bifidusszal, miért kell ilyennel terhelni egy pici bélrendszert? Mit gondoltok?
Még ha nem is nézik a danone honlapját, akkor is nekem olyan egyértelmű, hogy ilyen joghurt nem való babának, hiszen megváltoztatja a bélflórát, még napi 1 joghurt is.
Köszönöm a véleményeket.
Bemásolom a honlapról:
Gyerekek is fogyaszthatják az Activia termékeket?
Amennyiben a gyermek elmúlt 2 éves, nem érzékeny a tejfehérjére, a tejcukorra, vagy a termék bármely összetevőjére, akkor az egész családdal együtt nyugodtan fogyaszthatja az Activia joghurtokat. Az összetevők listája a termékek csomagolásán olvasható.
Szerintem a joghurtot nagyon hamar elkezdik adni a babáknak. Nem tudom miből gondolják, h jó neki!?!?!
Sokan már 8 hótól adják, az enyém elmúlt 13 hós, mikor először kapott. Azonkívül arra sem gondolnak sokan, hogy epreset és málnásat se vegyenek!!!! Most 22 hónapos a babám, eddig csak barackosat meg meggyeset kapott, mostanában veszek neki epreset.
Activiát sose kapott, a reklámok hatására én is túl "erősnek" tartottam.
Egyébként a tehéntej és tejtermékek nem jó egyáltalán a felnőtteknek sem, hiszen nem vagyunk tehenek!!!
Jó babázást Mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!