Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák (esetleg apukák)! Hogyan hozhatnám vissza a tüzet a kapcsolatunkba 4 gyerek és 8 év után?
A férjem azt mondta, szüksége lenne egy kis újdonságra a szexuális életünket tekintve. 4 gyerek és 8 évnyi házasság után fogalmam sincs, hogyan csábíthatnám el újra? Annyira kijöttem már ebből a "vadmacska" szerepből, hogy lassan úgy érzem, már "csak" anya vagyok.
Ti hogyan izgatnátok fel a párotok fantáziáját újra?
Mutass lelkesedést az iránt, ami őt lelkesíti. Pl. menj el vele meccsre, és figyelj is oda az eseményekre, érdeklődj, visítozz... :D Vagy ha van valami hobbija, akkor hallgasd meg, stb...
Ha látod az örömteli, adrenalinos csillogást a szemében, az benned is felpezsdítheti a vágyat, és ő is értékelni fogja a közeledésedet...
Vagy ha vannak tárgyi emlékeitek, nézzétek át őket, pl. régi szerelmes levelek, eltett mozijegyek, koncertek, fényképek... ha előjönnek a régi sztorik, és nevettek egy jót, mik történtek, az is sokat dob a hangulaton...
A harmadik, hogy legyél te is nyílt...
Témyleg utolsó? És mennyi idő? Ugyanis mi 16 éve vagyunk házasunk és a szexuális életünk szárnyal. A kezdetektől...
Kérdező! Nekünk 2 gyerekünk van,de ettől függetlenül fontosnak tartjuk hogy kettesben legyünk. Havi 1x kimozdolunk valahova,szoktam venni szexi fehérneműt,bilincset,ehető fehérneműt,parókát.. Ezeket nem kerülne sokba kipróbálni és nem kell hozzá kettesben sem lenni.
Az előttem szólók sokmindent le írtak de igen a nagy igazságok szexi fehérnemű vacsora stb stb próbáld ki vele új pózokban a sex et új közegben 1-2 napra utazzatok el
de a magam nevében írom hogy ha ezt így kell kérdezni hogy mit és hogy akkor a forgatókönyv a következő
8év házasság heti 1-2 sex
10 év két hét 1 sex
13 év havi 1 sex
15 év válás
Tuti biztos mert vagy megy magától a sexuális élet vagy nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!