Hol találok olyan nőt, aki gyereket szülne nekem?
Egész konkrétan mire gondolsz? Arra, hogy valaki vállaná, hogy teherbe esik tőled, megszüli a gyermekedet majd odaadja neked és lelép?
Ilyet nem valószínű, hogy fogsz találni. Azt még el tudom képzelni, hogy valaki aki hasonlóképpen gyermeket akar belemegy egy ilyenbe, de szerelem nélkül nem lesz hosszúéletű a kapcsolat és utána elkezdheted élni a gyermektartást fizető vasárnapi apukák életét. Biztosan kell ez neked?
Nekem van olyan barátnőm, aki szívesen szülne, de ő sem akar szerelmet. Viszont nem igazán értem, hogy gondolod. A baba úgyis az anyujával maradna, te meg vasárnapi apa lehetnél, ha nem kell a nő. Ezért szerintem nem éri meg. Hiszen annyira csodálatos látni, ahogy napról napra ügyesednek:) Azt meg nem hiszem, hogy sok nő lenne, aki megszüli, neked adja, majd elhúz:(
Vagy együttélést is gondoltál? Szerintem többet érdemelsz annál, hogy egy baba miatt egy szeretettelen kapcsolatban tengődj.
Nem késel le. Akár 90 éves korodban is lehetsz apa, ha feláll még neked. A férfiak nemzőképessége holtig tart.
A gyereknek az egészséges felnövekedéshez apára és anyára is szüksége van. Ráadásul olyan apára és anyára, akik szeretik egymást. A legnagyobb, legértékeseb örökség, amit a szülők a gyermeküknek adhatnak, az az egymás iránti szeretetük. Hibás gondolkodásra vall, ha az anyát és a szerelmet kiiktatva szeretnél gyereket.
De ha mégis, akkor fogadj örökbe. Így több esélyed van. Mert olyan nőt nemigen találsz, aki lefekszik veled, kihordja és megszüli a gyerekedet, aztán szó nélkül lelép. Ez tuti.
2 hete szült anyuka
Párom 42 éves és most születik meg a fia!
Szerintem várj még,összekötöd valakivel az életed akit nem is szeretsz igazán "csak" egy baba miatt és ha pont akkor talál rád az "igazi"?!
A gyereknek az az érdeke, hogy egészséges, boldog családban nőljön fel. Ha a gyerek érdekeit nézed, nem fogsz egy nőt csak azért teherbe ejteni, hogy legyen egy kicsi ember, akinek olyan az orra, mint a tiéd. Ennél sokkal nagyobb felelősség a gyerekvállalás.
Esetleg kereshetsz magadnak olyan leszbikus párt, aki gyereket akar, és akkor ott teherbe ejtheted valamelyik nőt. (Ilyet találhatsz.) Aztán láthatod majd, amint a gyerkőc két anyuka mellett nő fel... Persze te is részt vehetsz az életében, bár ez igen furcsa család lenne így.
Összességében szerintem is érdemes lenne még várnod az igazira egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!