Mi a véleményetek arról, hgy Magyarországon is kezdenek terjedni a "felnőttbarát" szállodák? (ahol nem örülnek a kisgyerekeseknek)
Amíg nem minden szálloda ilyen, engem nem zavar.
Ahol eddig mi voltunk, ott voltak elkülönített helyek csak felnőtteknek, de sajnos oda is bementek a gyerekek (ami nem az ő hibájuk, hanem a szüleiké).
Nem vagyok gyerekellenes, de megértem, hogy valaki hajnalban nem a gyerekekre akar ébredni, hogy zavarja ha a medencében állandóan lefröcskölik, ha evés közben zavarják a rohangáló, hangoskodó gyerekek.
Az, hogy egy pár éves gyerek üljön végig 30-45 percet, csendben élvezze a vizet meg a játszóteret, nyilván nem reális.
Nem gond, sokan pihenni mennek es nem gyerekricsajt hallgatni.
Mi ezzel a gond ?
Szerintem nincs ezzel gond, elég nagy a választék, nem kerül senki ezáltal hátrányos helyzetbe.
Nincs gondom a gyerekekkel, de azért el tudok képzelni olyan szituációt, hogy ott szeretnék pihenni, ahol nincs babasivítás, nem kell a fröcskölő, ugráló kissrácokat kerülgetni a medencében, nincs szükség este hangfogóra, mert aludni szeretnének a picik. Vannak nagyon jó bababarát, családbarát helyek, ahova mehetnek a családosok, miért ne lehetnének csak felnőtteket fogadó szállodák is?
nagyon is egyetértenék ezzel, bár még nem hallottam olyanról, hogy fizető vendégeket visszautasítottak.
ha gyerekkel megyünk akkor eleve olyan szállodát nézünk ami gyerekbarát, játszóteres, kismedencés, nem baj ha sír a gyerek...
ha gyerek nélkül mennénk akkor nyilván szeretnék pihenni, szóval ilyen esetben inkább felnőttbarát szállodát választanék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!