Nektek mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
A párom 25,én 19 éve vagyok. Eddig is beszéltünk sokszor a gyerek témáról,de valahogy mindig ott lyukadtunk ki,hogy várunk. Nem rég mikor hazajött kijelentette,hogy már pedig igen is gyereket akar. Olvasgattunk,beszélgettünk az anyagiakról és azt mondta továbbra is,hogy ő bevállalná. Igazából az én részemről sincs akadálya a dolognak,tisztában vagyok azzal mit jelent egy gyerekért felelőségget vállalni. Több évig voltam babiszitter,úgy,hogy éjjel-nappal én voltam velük. Saját házunk van,ahol velünk él párom húga. Nektek mi a véleményetek? Ti vállalnátok így?2015. szept. 22. 15:39
11/24 anonim válasza:
Szerintem először dolgozz minimum 2 évet valahol bejelentve, és utána jöjjön a gyerek/ek. Hidd el, jobban jársz, és még egyikőtök sincs lekésve semmiről.
12/24 A kérdező kommentje:
Már megvan a két év, igaz anyukám gyorséttermében,de ennél stabilabb munkát nem igazán lehet elképzelni. :)
2015. szept. 22. 16:13
13/24 anonim válasza:
A gyedhez élő munkaviszony kell, ha most éppen nem dolgozol, akkor nem jár.
14/24 anonim válasza:
Persze hogy biztos. Hisz 19 évesen mindenki ezt hiszi az első komoly kapcsolatáról.
15/24 anonim válasza:
Megvan a munkatapasztalat,egy biztos hely ahova várnak vissza bármikor,elég stabil a kapcsolatod,szerintem nincs több kérdés :)
16/24 anonim válasza:
Ha most is be vagy jelentve, akkor hajrá. Az, hogy érett vagy-e rá lelkileg, azt meg te tudod. Ez teljesen egyéni dolog.
17/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
2015. szept. 22. 16:16
18/24 anonim válasza:
Ez a te dolgod , senkinek itt semmi koze hozza.
De en 19 evesen ugy gondolom meg tanulj tovabb, elj, szorakozz, utazz.
En 34 evesen szultem , es nem bantam meg, hogy addig vartam.
Rengeteget utaztam, Europaban, Amerikaban, foiskolara jartam, a munkamban leptem elore, ismerkedtem, tobb kapcsolatom volt.
Boven raersz meg szulni !
19/24 anonim válasza:
Ha be voltál végig jelentve az elmúlt 2 évben, és ház is van, akkor miért ne? Annyi, hogy én biztos szeretném, hogy külön meglegyen a mi kis kuckónk, de ha egyébként jó a kapcsolat a húggal, nem zavar, hogy ott van, elég nagy a ház, akkor akár még így is jó lehet, ha nektek ez így megfelel.
20/24 A kérdező kommentje:
A húga mindenképp maradna velünk,mert sajnos meghaltak a szüleik ès így velünk lakik amíg csak szeretne, jelenleg tanul és még fog is egy darabig még nagyon fiatal :)
Csak azokat moderéltattam,amik provokatívak voltak,vagy már teljesen eltértek a kérdéstől.
2015. szept. 22. 16:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!