A háború miatt ti felfüggesztitek a babaprojektet?
Mindenki háborúról beszél, mi pedig éppen fél éve álltunk neki a babaprojektnek. Nem akarok háborúba szülni, sem pedig így terhes lenni. Azt pedig végképp nem, hogy meghaljon a babám. Anyukák, akik most tervezik a babát, ti bemeritek így vállalni?
Negatív, provokáló anyucik kíméljenek! Ha esetleg akkora késztetést érzel rá hogy beszólj, akkor kérlek kulturáltan tedd meg! Tudom, hogy nem mindenki ért velem egyet, de meglehet mondani normálisan is. Köszönöm!
Milyen háború? Lemaradtam?
Akkor csak nem akkora a baj, ha fel se tünt... :)
Szia! 10 hónapja próbálkozunk. Nekem eszembe sem jutott a politikai/gazdasági nehézségek miatt felfüggeszteni a próbálkozást.
Ti felfüggesztettek a próbálkozást?
Senki nem beszél háborúról, néhány primitív embert leszámítva.
És nem, nem áll meg az életem, sem a következő világvége, sem a következő háborús ijesztgetések miatt.
Szerintem te vagy negatív és provokáló, és nagyon gyanús, hogy most már min. napi 1x háborús kérdést ír ide ki valaki... vajon ki??
Miért érzed magad jól attól, hogy minden nap kelted a pánikot az arra fogékonyak között? Őszintén érdekel. Miért jó érzés ez neked pontosan? Annyira unom, hogy minden nap ilyenekkel jössz! Élvezed, ha másokat beparáztatsz, vagy te magad is vágyod ezt az érzést? A trollokat sem értem, nagyon beteg, aki ilyesmiben élvezetet lel.
Napok óta figyelem a háborús kérdéseidet, szerintem pszichológushoz kéne fordulnod. Őszintén úgy gondolom, hogy problémáid vannak!
ITT nem lesz háboru,legalábbis nem olyan mértékű lesz mint ahogy te gondolod.
én nem függeszteném fel,ki tudja igy is mikorra fog összejönni nektek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!