Melyik városban, faluban mennyit adnak az újdonsült anyukának a szülés után? Pl: szegeden
Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 21:42
1/11 anonim válasza:
Kapsz egy képelapot, hogy üdvözlünk.Ne várj semit nincs pénz. TGYÁS úgyis kapsz meg családiz
2/11 A kérdező kommentje:
1-ik ismerősöm nemrég szült, kisvárosban és 10ezer ft-ot kaptak.
2010. márc. 12. 22:08
3/11 anonim válasza:
Szia
Én úgy halottam Nagykanizsán 10000ft-ot adnak,nem járkáltam pontosan utána,mert akkor még az ország másik végébe volt a bejelentett lakcímem és ott még meg se érdeklődtem ezt, az útiköltség több lett volna mint amennyit adtak volna,már ha adnak. Van ahol adnak és van ahol nem.
4/11 anonim válasza:
Nagyvárosokban tuti nem adnak.
5/11 anonim válasza:
Egyik ismerősöm Veszprémben lakik, és ők 25 ezer Ft-ot kaptak az önkormányzattól.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazából azért érdekelne, mert szeretnénk költözni és mivel minden pénz jól jönne gondoltam leérdeklődöm. :)
Itt ahol jelenleg lakom 10.000Ft járna. De Szegedre költöznénk és ott lehet nem kapnánk semmit se, sehol nem találok erről információt.
2010. márc. 13. 16:26
8/11 anonim válasza:
Kisváros (40000 fős) 30000 Ft ot adnak minden újdonsült anyukának. Nálunk ezt születési támogatásnak nevezik.
9/11 anonim válasza:
Kis faluban lakom Baranyában, a megyeszékhely mellett, itt 20.000 Ft-ot adtak 2008-ban.
10/11 anonim válasza:
Sopronban 40.000,-ot kapott a babakötvényhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!