A gyereknevelés miért nem munka?
:) ez aranyos.. mármint a 2. hozzászólásod :)
nincsenek nagymamák akikhez elmehetnének pár napra a gyerekek hogy lazíts kicsit? vagy ha így gondolja a férjed, hogy ez nem munka... hétvégére utazz el egy barátnődhöz, hagyd ott neki a gyerekeket, hisz úgyis csak ülni kell mellettük :) hátha rájön, hogy nem csak pihensz egész nap...
Szegény :-(
Én amondó vagyok, keress barátnőket, legyél nyitottabb:-)
Olyan pozitív energiával töltenek fel az anyukák, higy csak na!
A férjed hozzáállása hagy nèmi kivetnivalót:-(
Az igazi "retteget férj" mintája. Nem vagy sem rabszolga, sem robot, ANYA vagy és EMBER. Kell a pihenő.
Nézd, nem azt mondom, hogy passzold le a gyerkőcöket, de mi lenne ha bölcsibe mennének?
Nagyon sajnálom, hogy így érzel, jól tetted, hogy kiöntötted!
Valamire mégis jó ez az oldal!:-)
Az a baj, hogy sem párként, sem családként nem funkcionáltok.
Sajnos nem tudom biztosan a megoldást. Hasonló a gond nálunk is.
Igaz a férjem ötödik napja fekvőbeteg, plusz múlt héten egyszerre három nő szidta le külön-külön (nem volt megbeszélve) hogy ül a gép előtt és a nagyot ok nélkül letermtette (5 éves a nagylány).
Szóval most sérült, nem tud a gép előtt gubbasztani, és nekiállt tisztelni.
Mondta is hogy fogalma sem volt, miből is áll egy napom, és ő már abban elfáradt, hogy nézte, ahogy búgócsigázok a házban, néha öt-tíz percre meg zombiüzemmódba kapcsolva bambulok magam elé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!