Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A gyereknevelés miért nem munka?

A gyereknevelés miért nem munka?

Figyelt kérdés
Folyton a fejemhez vágja a párom. Hogy lehet ilyen? Ő semmit nem vállal, semmit nem segít. Saját gyerekeire nem vigyáz. 3 gyerekünk van. Mindig mindent egyedül kell csinálnom. Sehova nem mehetek. Egy nyugodt percem van. És még kb 8-9 év mire vége lesz ennek a rémálomnak. Neki van egy munkahelye, van szabadnap és ihenőnap. Nekem mikor van? SOHA! Amikor kérdezem tőle, hogy nekem mikor lesz egy pihenőnapom, így 6 év gyereknevelés után, azt mondja hogy nekem éjjelenként van, amikor alszom. TÉNYLEG? Soha, ismétlem SOHA nem kelt fel a gyerekekhez amikor kisbabák voltak. Fel sem ébredt rá soha. Akkor milyen pihenésről beszél. Elegem van, én befejezem. Egyszerűen lehetetlen vele ezt megbeszélni. mert hajtja magát ahhoz hogy ő dolgozik é meg itthol ülök és kész, nekem milyeh JÓ. Elegem van, megbántam hogy ennek az embernek szültem. És megbántma hogy egyáltalán szültem. HELP! NEM BÍROM TOVÁBB!
2015. aug. 25. 22:29
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 A kérdező kommentje:
Oké rendben eljár dolgozni tisztelem becsülöm de könyörgöm már nem bííírom. El akarok menni nem akarok itt lenni. De nincs pénzem se munkahely se semmi. Hogy bírom ki ezt a pár évet? Tönkrevagyok menve totál!
2015. aug. 25. 22:30
 2/62 A kérdező kommentje:
Okéoké, fogalmam nincs hogy mit is várok ettő a kérdéstől, de egy kicsit megkönnyebbültem. Bocsánat :(
2015. aug. 25. 22:31
 3/62 anonim ***** válasza:
73%

:) ez aranyos.. mármint a 2. hozzászólásod :)

nincsenek nagymamák akikhez elmehetnének pár napra a gyerekek hogy lazíts kicsit? vagy ha így gondolja a férjed, hogy ez nem munka... hétvégére utazz el egy barátnődhöz, hagyd ott neki a gyerekeket, hisz úgyis csak ülni kell mellettük :) hátha rájön, hogy nem csak pihensz egész nap...

2015. aug. 25. 22:36
 4/62 anonim ***** válasza:
82%
Félve kérdezem, hogy hányadik gyerek után vált világossá, hogy nem veszi ki a részét...?
2015. aug. 25. 22:39
 5/62 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy de nem tehetem. Nincs se barátnőm, a nagyik csesznek a gyerekekre, ennek az idiótának meg nemtudom őket itt hagyni mert tán még az sem jutna eszébe hogy a gyereknek pelenkát kell cserélni vagy éppen éhesek . Éshát dolgozik is :/
2015. aug. 25. 22:40
 6/62 A kérdező kommentje:
Már az első után kiderült. Védekezés mellett jöttek a gyerekek, nem volt szívem elvetetni őket és ezt nem is szeretném firtatni ha nem haragszol.
2015. aug. 25. 22:41
 7/62 anonim ***** válasza:
84%

Szegény :-(

Én amondó vagyok, keress barátnőket, legyél nyitottabb:-)

Olyan pozitív energiával töltenek fel az anyukák, higy csak na!

A férjed hozzáállása hagy nèmi kivetnivalót:-(

Az igazi "retteget férj" mintája. Nem vagy sem rabszolga, sem robot, ANYA vagy és EMBER. Kell a pihenő.

Nézd, nem azt mondom, hogy passzold le a gyerkőcöket, de mi lenne ha bölcsibe mennének?

Nagyon sajnálom, hogy így érzel, jól tetted, hogy kiöntötted!

Valamire mégis jó ez az oldal!:-)

2015. aug. 25. 22:58
 8/62 anonim ***** válasza:
48%

Az a baj, hogy sem párként, sem családként nem funkcionáltok.

Sajnos nem tudom biztosan a megoldást. Hasonló a gond nálunk is.

Igaz a férjem ötödik napja fekvőbeteg, plusz múlt héten egyszerre három nő szidta le külön-külön (nem volt megbeszélve) hogy ül a gép előtt és a nagyot ok nélkül letermtette (5 éves a nagylány).

Szóval most sérült, nem tud a gép előtt gubbasztani, és nekiállt tisztelni.

Mondta is hogy fogalma sem volt, miből is áll egy napom, és ő már abban elfáradt, hogy nézte, ahogy búgócsigázok a házban, néha öt-tíz percre meg zombiüzemmódba kapcsolva bambulok magam elé.

2015. aug. 25. 23:03
 9/62 anonim ***** válasza:
21%
van, amikor gyerek mellett a férjet is nevelni kell. nem egy anya vette már fel a kesztyűt..
2015. aug. 25. 23:30
 10/62 anonim ***** válasza:
*és sikerrel
2015. aug. 25. 23:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!