Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem kívánt terhesseg esetén,...

Nem kívánt terhesseg esetén, mennyire veszed figyelembe?

Figyelt kérdés
Azt hogy a gyerek megtartása, rossz anyagi helyzetbe sodorja a családot? Vagy azt, hogy nem lesz munkad, nem vesznek vissza? Ezek mennyire fontosak neked.
2015. aug. 22. 07:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
33%
Nem kívánt terhességet nem tartanék meg
2015. aug. 22. 07:50
 2/12 anonim ***** válasza:
51%

Nem igazán értem a kérdést. Ha valaki megtartja a gyereket, akkor nyilván "mindegy" már,hogy milyen helyzetbe sodorja a családot.

Ha maga a megtartás az eldöntendő, ha nagyon rossz körülmények közé sodorna, ahol a napi megélhetés is nehezen menne, nem tartanám meg.

2015. aug. 22. 08:07
 3/12 A kérdező kommentje:
A kérdés a rosszabb helyzetre vonatkozik. A férjnek nehéz lenne, mert neki kellene plusz munkát vállalni. A nőt meg nem vennék vissza a munkahelyére.
2015. aug. 22. 08:15
 4/12 anonim ***** válasza:
33%
Tehát nem tervezett, nem kívánt, anyagi háttér nincs, nem is értem, min kell gondolkodni
2015. aug. 22. 08:20
 5/12 anonim ***** válasza:
61%
Emberéletekről beszéltek úgy, mint egy nadrágról. Kell, nem kell, veszed vagy nem veszed. Ez nem így működik! Én ezt úgy látom, hogy ha nem akarok terhes lenni akkor nem leszek. Ha benne van a pakliba, hogy becsúszhat, akkor pedig kalkulálok vele, hogy be is fog csúszni előbb utóbb és ennek megfelelően tervezem az életem. Nálam nem lenne kérdés, hogy megtartom-e. Ha valaki nem tud gondoskodni róla, akkor mondjon le róla, de ne ölje meg.
2015. aug. 22. 08:50
 6/12 anonim ***** válasza:
39%

Utolsó!

100% védelem nem létezik. Ha én nem akarok gyereket és mégis teherbe esek és továbbra sem kívánom, se a gyereket, se a terhesseget, egyértelmű a döntésem.

2015. aug. 22. 08:53
 7/12 anonim ***** válasza:
Persze nem letezik 100%vedelem, de miert van az, hogy eddig volt egy nem tervezett terhessegem az ÉN hibambol(megtartottuk, vartuk), ill. Egy tervezett..ezen kívül még sosem lettem terhes..de ez mondjuk off...ha ennyire nem kivant a terhesseg, akkor ne tartsatok meg, teljesen fölösleges,h mas mit tenne, nem a ti eleteteket eli...
2015. aug. 22. 10:24
 8/12 anonim ***** válasza:
Mindenkinek a saját döntése, nem kell beleszólni. Én megtartanám, akármi is lesz. De ez én vagyok, ettől még nem ítélem el azt, aki másképp gondolja/teszi.
2015. aug. 22. 10:40
 9/12 anonim ***** válasza:
Nézd , en meg egyszer terveztem terhesseget, nem is lettem terhes többször, pedig 20 éve élek rendszeres nemi életet. És? Attól még lehet, hogy becsuszik. De mivel én nem akarok több gyereket, nem fogom megtartani akkor sem, he becsuszik.
2015. aug. 22. 10:51
 10/12 anonim ***** válasza:

"A kérdés a rosszabb helyzetre vonatkozik. A férjnek nehéz lenne, mert neki kellene plusz munkát vállalni. A nőt meg nem vennék vissza a munkahelyére."

Általában ilyenkor alapból a férfiak vállalnak plusz munkát, sokszor akkor is, ha a nőnek van / volt teherbe esése előtt munkája, mert a többletpénz nem árt.

Nem egy kismamát , anyukát ismerek, aki terhesen lett munkanélküli, mégsem vetette el a babát.

Persze, a tudatos tervezés lenne ideális, de gondolom itt már becsúszott a baba, aki végül is nem tehet semmiről.

2015. aug. 22. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!