Vajon miért nem visszaválthatók a bébiételes üvegek?
Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 11:49
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi. Mindig eszembe jut, amikor kidobom őket kaja után. Tiszta pocsékolás.
2010. márc. 8. 12:19
3/12 anonim válasza:
Apukám el sem akarja nekem hinni, hogy nem visszaváltható:-). Hát elég nagy hülyeség az biztos.
4/12 anonim válasza:
én elviszem a szelektív gyűjtőbe. Ha már a gyártók nem kérik vissza, akkor legalább a környezetet ne károsítsa :-)
5/12 anonim válasza:
Jó kérdés. Nekem még eszembe sem jutott, de tényleg logikus lenne. Mondjuk én nem nagyon szoktam kidobni, állnak a beépített szekrényben :D Néha beletöltök ezt-azt.
6/12 anonim válasza:
sokszor eszembe jutott. ahogy az is, hogy azovodások ikolások időközönként elmennek papír gyűjtésre, de pénzt alig látnak belőle, pedig biztosan fel lehetne mindet használni.
és miért van olyan sok eldobható palack, sokkal egyszerűbb és környezetkímélőbb lenne a visszacserélhető.
7/12 anonim válasza:
egy- két dologra fel tudtam használni őket:
fűszer tartó,
gombok tárolása,
gyerekeim apró gyöngyeit bele tudom tenni,
dísztárgy készíthető belőle: pl mécses tartó,
apróbb dolgokat félre tudok tenni benne: maradék tojássárga, maradék olaj (ami még 1 alkalomra jó lesz)
stb...
8/12 anonim válasza:
Ha beviszitek egy oviba, ott biztos fognak örülni az üvegeknek.
9/12 anonim válasza:
A méhészek szívesen veszik a bébiételes üvegeket, mert így kis kiszerelésben is tudnak árulni a piacon.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi, ez jó ötlet, majd meg is kérdezem a piacon, hátha kérik :)
2010. márc. 15. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!