GYes igénylése a MÁK-nál történik, ha van a cégnél kifizető hely?
Tudom, hogy már millió kérdés volt, de most töltögetem le a szükséges nyomtatványokat, mert hamarosan lejár a gyedem, és a honlapon ezt írja:
A gyermekgondozási segély iránti igényt elbíráló szerv: szülő esetében a Magyar Államkincstárnak az igénylő lakóhelye szerint illetékes regionális igazgatósága, illetve, ha az igénylő munkahelyén működik ilyen, akkor a családtámogatási kifizetőhely.
Én teljesen abban voltam, hogy a gyest is a máktól kell kérni,a gyedet a cég fizette.
Pár éve különvált a családtámogatási kifizetőhely és a tb. kifizetőhely. Általánosságban elmondható, hogy csak az állami cégeknél van családtámogatási kifizetőhely.
Ha a közép-magyarországi régióhoz tartozol, akkor Ceglédre küld (ott van a családtámogatási osztály). 2701 Cegléd, Pf. 302.
Köszönöm a válaszokat!
Megérdeklődtem a cégnél, van nekünk is kifizetőhely, de azt mondták, hogy a MÁK-tól kell kérnem.
Nekem a csp-t is ők intézték, ezek szerint azért, mert állami:)
Minden papírt a személyügyre adtam le, és intézték:)
ҝ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!