Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi GYED-et kaptatok...

Mennyi GYED-et kaptatok február hónapra?

Figyelt kérdés

Leírnátok, hogy mennyi a bruttó béretek és mennyit kaptatok január hónapra és február hónapra?

Én januárban 86.000 Ft-ot kaptam, most csak 80.000Ft-ot.

NEM ÉRTEM!!!!!

Eddig minden hónapban ugyanannyit kaptam, szóval nem hiszem, hogy a február hónap rövidsége számítana.

2010. márc. 4. 09:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
de igen számít
2010. márc. 4. 09:50
 2/14 anonim ***** válasza:
53%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

Nem számít, hogy milyen hosszú a hónap, mert a gyed összege fix. Én legalábbis tavaly minden hónapban ugyanannyit kaptam.

2010. márc. 4. 09:53
 3/14 anonim ***** válasza:

szerintem is számít, én is pár ezerrel kevesebbet kaptam ebben a hónapban.

sőt a férjem is kevesebb fizut kapott.

2010. márc. 4. 09:54
 4/14 anonim ***** válasza:
68%

Én már két éve tgyást, gyedet, tgyást kapok minden hónapban ugyanannyit kaptam mindig. Néztem is, mint borjú az újkapura, amikor itt többen írták, hogy minden hónapban más összeget kapnak. Nekem a munkáltatóm a kifizető.

Kérdezz rá, hogy most miért lett kevesebb.

2010. márc. 4. 09:54
 5/14 anonim ***** válasza:
Én eddig TGYÁS-t kaptam és az is mindig más összeg volt a munkanapok számától függően.
2010. márc. 4. 09:58
 6/14 anonim ***** válasza:
Attól függ hány napos a hónap.Én 31 napos hónapban 69-et kapok,most meg 63-at kaptam.
2010. márc. 4. 10:52
 7/14 A kérdező kommentje:

Nem lehet, hogy a szuperbruttósítás miatt mostmár így lesz? De ott azt írják, hogy több lesz általában a nettó bér.

És januártól él a tv., azaz akkor már múlt hónapban is így kellett volna kapnom.

[link]

Nekem 220.000 ft a bruttó bérem

2010. márc. 4. 10:53
 8/14 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is zavaros ez az egész, tegnap volt egy hasonló kérdés, talán segít

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Én a maximum gyedet kapom és januárban is 86.000 Ft-ot utaltak, és most is. Tavaly is a maximumot kaptam, akkor 84.000 Ft körüli összeg volt, szintén minden hónapban azonos (a bruttó bérem 200 fölött volt) Nekem a munkahely utalja, mert TB kifizetőhely, de nem hiszem hogy ez számítana.

2010. márc. 4. 11:12
 9/14 anonim ***** válasza:
Próbáltam hívni többször is az oep-et, de azon kívül, hogy percekig zenéltek a fülembe, nem történt semmi. Ügyintézőig nem sikerült eljutni.
2010. márc. 4. 11:29
 10/14 A kérdező kommentje:

Én is hívni akartam, de ezt találtam a honlapjukon:

"Konkrét ügyekben szíveskedjenek személyesen vagy írásban megkeresni egészségbiztosítási pénztárunkat."

[link]

2010. márc. 4. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!