Mennyi GYED-et kaptatok február hónapra?
Leírnátok, hogy mennyi a bruttó béretek és mennyit kaptatok január hónapra és február hónapra?
Én januárban 86.000 Ft-ot kaptam, most csak 80.000Ft-ot.
NEM ÉRTEM!!!!!
Eddig minden hónapban ugyanannyit kaptam, szóval nem hiszem, hogy a február hónap rövidsége számítana.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Nem számít, hogy milyen hosszú a hónap, mert a gyed összege fix. Én legalábbis tavaly minden hónapban ugyanannyit kaptam.
szerintem is számít, én is pár ezerrel kevesebbet kaptam ebben a hónapban.
sőt a férjem is kevesebb fizut kapott.
Én már két éve tgyást, gyedet, tgyást kapok minden hónapban ugyanannyit kaptam mindig. Néztem is, mint borjú az újkapura, amikor itt többen írták, hogy minden hónapban más összeget kapnak. Nekem a munkáltatóm a kifizető.
Kérdezz rá, hogy most miért lett kevesebb.
Nem lehet, hogy a szuperbruttósítás miatt mostmár így lesz? De ott azt írják, hogy több lesz általában a nettó bér.
És januártól él a tv., azaz akkor már múlt hónapban is így kellett volna kapnom.
Nekem 220.000 ft a bruttó bérem
Szia! Nekem is zavaros ez az egész, tegnap volt egy hasonló kérdés, talán segít
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Én a maximum gyedet kapom és januárban is 86.000 Ft-ot utaltak, és most is. Tavaly is a maximumot kaptam, akkor 84.000 Ft körüli összeg volt, szintén minden hónapban azonos (a bruttó bérem 200 fölött volt) Nekem a munkahely utalja, mert TB kifizetőhely, de nem hiszem hogy ez számítana.
Én is hívni akartam, de ezt találtam a honlapjukon:
"Konkrét ügyekben szíveskedjenek személyesen vagy írásban megkeresni egészségbiztosítási pénztárunkat."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!