Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért csak ennyi a gyedem?

Miért csak ennyi a gyedem?

Figyelt kérdés

Eddig 72ezer ft körül kaptam,múlt hónapban 70 ezer volt,de most csak 66 ezret utaltak!

Azért,mert a február rövidebb volt?!Adójóváírást nem kértem!

Nagyon elkeseredtem!

Köszi a válaszokat!

2010. márc. 3. 20:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%

Igen, kevesebb, mert a február csak 28 napos:(

ҝ

2010. márc. 3. 20:56
 2/13 anonim ***** válasza:
Meg már másként adózunk,megjött a szuperbruttósítás.
2010. márc. 3. 20:58
 3/13 A kérdező kommentje:

Hú,akkor azért jövő hónapban számíthatok a 70 ezerre?

Mi az a szuperbruttósítást?

Tök hülye vagyok az ilyen dolgokhoz!

Köszi a válaszokat!

2010. márc. 3. 21:22
 4/13 anonim ***** válasza:
Az én TGYÁS-om is 92ezer helyett 82 lett, én sem kérem az adójóváírást.
2010. márc. 3. 23:00
 5/13 anonim ***** válasza:
Én is épp így jártam :( De én tavaly minden hónapban 72 575 Ft-ot kaptam, úgyhogy szerintem ez nem hónapfüggő. Vagy idén már ez is változott?
2010. márc. 4. 07:46
 6/13 anonim ***** válasza:

Nemshiszem, hogy a hónap rövidsége miatt kaptunk így:((((

Én 86 e ft helyett 80-at kaptam egy ismerősöm ugyunúgy a 86 e ft helyett 84 e ft-ot kapott. Szóval minél kevesebb volt a keresetünk, most annál kevesebbett kapunk, nekem így tűnik. Baromi jó. Dögöljünk éhen.

2010. márc. 4. 08:51
 7/13 anonim ***** válasza:

tegnap 23:00 vagyok

Én sem gondolom, hogy a hónap rövidsége miatt kaptam 10ezerrel kevesebbet...

10ezer ft kb. 4-5napom, annyival meg nem volt rövidebb a hónap!

2010. márc. 4. 09:40
 8/13 anonim ***** válasza:
Szia,ha ennyire szükséged volna a pénzre,akkor miért nem kértél adójóváírást?Ne hagyd az államnak a pénzt,amit év közben is megkaphatsz.
2010. márc. 4. 15:02
 9/13 anonim ***** válasza:
7:46-os vagyok. Azt ugyan nem tudom, hogy a kérdező miért nem kért adójóváírást, de én ugyanannyi gyedet kapok, mint ő, így leírom, hogy én miért nem kértem. Szerencsére a férjem fizetéséből és az én gyedemből ki tudunk jönni minden hónapban, így égetően nagy szükségünk nincs az adójóváírásra. Persze tudnánk mire költeni, de pont ez a baj, hogy észre sem vennénk és máris elfolyna az a kis plusz bevétel. Így viszont közösen kb. 150 ezret fogunk idén visszakapni egy összegben. Ebből végre megcsinálhatjuk a kertet, a redőnyözést és ha minden jól megy, akkor még egy pár nap nyaralás is belefér.
2010. márc. 4. 15:13
 10/13 anonim ***** válasza:

ma 09:40 vagyok

Ugyanezért nem kérem én sem havonta a pénzt, így mi is 145ezret kapunk vissza, amit a babaszobára, és a babára költhetünk.

2010. márc. 4. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!