Hol van olcsó kismama ruha bolt?
Én fehérvári vagyok, de Tatabányára mentem ruháért.
Ott van egy Ázsia Kincse nevű kínai bolt, vannak külön kismamanacik, bársony meg farmer. Én farmert vettem 3800-ért, ezenkívül rengeteg jó leárazás van ott, - cici alatt behúzott hosszúujjú, rövidujjú, ujjatlan felsők, amik tunikaszerűen hosszú derekúak, és nagyon jó anyagból. 900-1500 ft-ig!!
Még majd blúzért és melltartóért visszamegyek oda, nagyon megtetszett a hely és a váalszték. :)
Fehérvár valahogy nekem nem jött be, egy felsőt vettem a C&A-ban a diplomaosztómra, az bejött, de azóta sem láttam semmi ilyen jót ott.
Rengeteg tunikaszerű dolgo van tavaszra a plázában a Jeans Club-ban (azt hiszem ez a neve), jó áron, jó anyagok. Felsők és kardigánok is. Abszolút kismamásak, 1000-2000 ft között.
Sziasztok!
Én most vagyok kismama és szinte sehol sem találok olyan kismamaruhát amit szívesen hordanék a terhesség ideje alatt. Viszont találtam a neten egy kismamaruha boltot melyben tök aranyos ruhák vannak. Olá! kismamaruha bolt a neve és a www.kismamatuhashop.hu oldalon lehet megtalálni. Rendeltem tőlük és már meg is kaptam a csomagot. Na gyon jóminőségű és aranyos ruhák és pont a méretem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!