Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A párom lelépett az összes...

A párom lelépett az összes pénzünkkel. Kétségbe vagyok esve, mit tegyek?

Figyelt kérdés

eddig albérletben laktunk a 6hos kicsimmel a páromat kirúgták a munkahéjról haza kellett költ9zzünk anyámékhoz 8 itt sem fényes a dolog de van tető a fejünk fölött 9 tegnap a párom bevásárlásra indult és nem jött vissza a jo isten sem tudja hol van ,(nála az utolsó 20 ezresünkkel jelzem az az én gyedemből maradt) ..most mit kezdjek magunkkal itt vagyok a lányommal egy fillér nélkül sep popó törlő se egy kis gyümölcsi vagy olyan dolog amit ö megehet semmi fördetönk nincs mivel tudom fürösztetni ilyenkor szappantól lesz baja vagy inkább sima viz?pop krém hejett valami??el vagyok keseredve mit tehet ilyenkor egy anya???? Ha megtudják hogy állunk anyagilag a faluban a gyámhivatal elvitetné a lányom én abba bele halnék a szüleimnek semmijük nincs sajna még igazából ők is segítségre szorulnának..nem adhatok mindennap krumplit a lányomnak vagy igen?

Írjatok olyan alapítványokat, ha tudtok ahol segítséget kérhetek egy 1000 fős faluban vagyok itt senki nem ad semmit söt..

2010. febr. 18. 12:24
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
100%
Jajj ez borzaszto...nagyon sajnalom. Esetleg kozos ismeros? O a hivatalos apa? Esetleg lehetne jelenteni..nem? Mi kellene legjobban a kicsinek?
2010. febr. 18. 12:29
 2/46 anonim ***** válasza:
100%
Melyik részén laksz az országnak?Valaki hátha tud segíteni.
2010. febr. 18. 12:30
 3/46 A kérdező kommentje:
ö a hivatalos apa . igen jelentem is amint kikerülök ebből a helyzetből félek ha jönnek ellenőrizni hogy minden rendben van e akkor veszélyben lehet a babám hogy velem maradhat e szinte minden hiányzik ... mindent megpróbáltam kölcsön hitel stb,,,semmi nem jött be csak egy idős nénitől kaptunk 2 pelusta abban nincs hiány akárhogy is nézem 03.06 még soká van
2010. febr. 18. 12:33
 4/46 anonim ***** válasza:
100%
Hol laksz?
2010. febr. 18. 12:36
 5/46 anonim ***** válasza:
100%
Irj priviben, hatha tudok segiteni. Mekkora a baba, miket eszik stb.
2010. febr. 18. 12:39
 6/46 anonim ***** válasza:
100%
És az anyós, após mit szól? Ők sem tudnak segíteni az unokájuknak?
2010. febr. 18. 12:41
 7/46 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is írhatsz privit.Az én babám is ekkora.
2010. febr. 18. 12:43
 8/46 A kérdező kommentje:
anyós egy savanyú képű öregasszony aki csak húzza a száját és hümmög mindenre meg vett a lánynak 3 harisnyát hogy meg ne fázzon tüzelőnk sem nagyon van na meg azt mondta nemsokára itt van a fizetésem már húzzam ki ..
2010. febr. 18. 12:48
 9/46 A kérdező kommentje:
Hajdu Bihar megyében élek elég messze mindentől:-)
2010. febr. 18. 12:53
 10/46 anonim ***** válasza:
100%
Buszke lehet magara. Mondhatom szegyelje magat.
2010. febr. 18. 12:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!