3 gyerekre kell kézzel mosnom? Adnátok tanácsot?
Az kemény lehet, nekem még mosógéppel is sok a 3 gyerek meg a saját ruhánk.. Nem tudod átvinni valakihez?
Én a kádban beáztatnám aztán és ott mosnám ki a cuccokat, ha centrifugád sincs akkor a csavargatás.. sajnos nincs más ötletem. Esetleg érdeklődj az ismerősöknél nincs e kiszuperált de még működő mosógépük.
Bassz...
Fejér megye.
Odaadtam volna az én régim. :(
Ha van facebook profilod, vannak helyi csere-bere, adok-veszek, ad6kap6, szivesség.net oldalak. Oda tegyél fel hirdetést, hogy olcsón keresel mosógépet, esetleg centrifugát (már az is könnyítene a dolgon). Ne legyél szégyellős, sok segítő szándékú ember akad!
Egyébként azt csinálnám, hogy minden este azonnal mosnám a fehérneműt, csapban/lavórban, aztán radiátor és reggelre száraz. A nagyobbakat mosnám csak kádban. Vagy este beáztatni a kádban és reggel mosni.
Mindenképpen gépet kellene szerezned, mert a kis ruhákat még ki tudod lötykölni kézzel, de ágyneműt, vastag ruhát necces ebben az időben, mert végtelen idő, amíg megszárad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!