Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, elmondanátok, mi jó...

Anyukák, elmondanátok, mi jó abban, hogy van gyereketek?

Figyelt kérdés

Furcsa, de sosem tudtam elképzelni, hogy mi a jó saját családban, gyerekekben. Mik a legszebb pillanatok, amiért úgy gondoljátok, hogy érdemes volt gyereket vállalni?

Különös családunk volt, nekem valahogy nem tűnik fontosnak a család, pedig egyszer jó lenne egy saját, csak félek hogy nem lesz jó.

2015. jan. 23. 23:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
43%

Márciusban lesz 2 éves a lányom!

A legszebb pillanat nagyon sok van,szinte mióta a világon van az egész egy gyönyörű feledhetetlen pillanat!

Amikor elsőnek kimondta hogy,anyuci az örömkönnyektől úgy bőgtem mint egy pisis gyerek!

A félelem amit most érzel az elmúlik abban a pillanatban amikor meghallod először a szívhangját!

2015. jan. 23. 23:36
 2/20 anonim ***** válasza:
77%

maga a csoda, hogy vagyunk mi a férjemmel és "megalkottuk" Őt, a legcsodálatosabb kis embert a világon (számunkra) :)

nagyon nehéz és vannak piszok dolgok, de minden nap, minden perc fantasztikus :) olyan szeretet, olyan boldogságot adnak ezek a kicsik amit leírni se lehet :)

2015. jan. 23. 23:41
 3/20 anonim ***** válasza:
77%
Semmi jo nincs benne, csak maga a boldog csoda.
2015. jan. 23. 23:43
 4/20 anonim válasza:
29%
A gyereket el lehet küldeni a boltba, le lehet küldeni a szeméttel, fel lehet vele takarittatni a lakást, a nagyobbat el lehet küldeni dolgozni is, hogy legyen pénze a családnak.
2015. jan. 23. 23:43
 5/20 anonim ***** válasza:
56%

11 hónapos a kislányunk. Öröm látnom ahogy napról napra fejlődik. 9 hónapos kora óta jár egyszerűen csodálatls ahogy megy, szalad egy kört a lakásba utána odajön ad egy puszit és megint szalad a dolgára. Olyan aranyos ahogy a konyhaszekrénybe bepakolja a kis dolgait, mostanába a zokniját dugja mindig el. A kis mosolya, kacagása.

Természetesen van nehéz oldala is ennek az egésznek. Én soha nem is tagadom.

Sztem ha ott lesz a pocidba egyszer mocorog, hallpd a szívverését megváltozik benned minden :)

2015. jan. 23. 23:50
 6/20 anonim ***** válasza:
76%

a legmagasabb szinten lehet megélni a benned levő szeretetet.(az más kérdés hogy valakiben nincs..)

de akik pl állatot tartanak az is ennek a "változata" törődni valakivel, védeni, oltalmazni valakit, gondoskodni róla a kezeid alatt cseperedik fel, ki van neked szolgáltatva, hatalmas felelősség hatalmas szeretet kell, és mindenki szeret szeretni és mindenki szereti, ha szeretik (kivételek persze vannak)

2015. jan. 23. 23:54
 7/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Egyszer majd szeretnék gyereket, csak félek hogy nem tudnám szeretni, nem élném meg csodaként, és ezzel elrontanám az életét.

2015. jan. 23. 23:55
 8/20 anonim ***** válasza:
48%
annál nagyobb lesz a meglepetés :)
2015. jan. 23. 23:58
 9/20 anonim ***** válasza:
39%

Minden egyes perc csodalatos,es neha leirhatatlan milyen boldog vagyok. Most 9 honapos a fiam.

Mikor a pocidban fog mozogni,akkor maskepp fogod erezni es szeretni fogod

2015. jan. 24. 00:56
 10/20 anonim ***** válasza:
39%
Kérdező! Egyáltalán nem biztos, hogy neked valaha is gyermeket kell vállalnod! Annyira meg akar itt győzni Téged mindenki arról, hogy majd megjön az anyai érzés, ha a pocakodban lesz a baba. Én viszont úgy gondolom, az rég rossz, ha arra kell várni, hogy megjöjjön az érzés. Nem kell mindenkinek gyermeket szülni. Ha bizonytalan vagy, inkább engedd el a témát, merr valóban tönkre teheted a Te és a baba életét.
2015. jan. 24. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!