Mitre sir a baba sírás-analizáló készülékről mi a véleményetek?
Ha ingyen hozzátok vágnák, használnátok?:)
Világít, hogy éppen miért sír a baba, és még leírás is van hozzá, hogy melyik esetben mit kell csinálni:)
Itt van egy magyar cikk róla:
Halláskárosodott anyukáknak/apukáknak mondjuk hasznos lehet, akik a sírás fajtájából nem tudják megállapítani, hogy miért sír a baba. De azért egy jól halló anyuka gyorsan belejön, hogy miért sír a gyerek, vagy nem? Anyukák, ti mit gondoltok erről?
Minden baba máshogy sír, a gép vajon mi alapján elemez?
Ha ingyen hozzámvágnák lehet poénból se probálnám ki,mert ha sír a gyerek inkább felveszem, minthogy várjak amíg a gép kielemzi, én nem bírom sírni hagyni:)
Hallássérült szülőt ismerek, ő megoldja egy sima sírásjelzővel, annyi h a sírásjelző rezeg is és akkor a nadrágjára csatolva, vagy éjszaka a matracra helyezve mindig észreveszi,ha jelez.
Állítólag a hanghullámok milyenségében/intenzitásában/vagy nem tudom mijében vannak egyértelmű hasonlóságok a babák sírásai között, és az alapján elemzi ki a gép. Persze írják róla azt is, hogy lassú, meg hogy az akksi csak fél napot bír, meg úgy az egész készülék alapból elég érdekes.. De akik használják, és elviselik a hátrányait, azok jókat írnak róla, mármint, hogy nagyon pontosanjelzi. Én kicsit félek attól, hogy mennyi idő lesz majd megtanulni, hogy melyik sírás mit jelent a babámnál, de inkább az, minthogy egy gépre támaszkodjak.
Köszönöm a véleményeket, jöhetnek még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!