Hogyan derítheto ki, hogy én vagyok a gyermek apja?
van egy holgyemény ,aki ezzel vádol de én nem hiszek neki
hogyan bizonyíthatja hogy én vagyok a fater
ha már megszületett, dns teszttel
ha még pocakban, akkor várni kell
DNS-teszttel a születés után.
Viszont a teszt költségeit az fizetni, aki veszít - tehát ha te tagadod, hogy a tied a gyerek, és utána kidetül, hogy mégis te vagy az apa, akkor te fizetsz, ha másé, akkor a nö.
Mutassál neki egy (kamu) papírt arról, hogy te impotens vagy.
Nézd meg, hogy milyen képet vág majd...
Vádol?!
:D :D
Na, komolyan:
Ha nős vagy, és a feleséged gyereket szül, a jog vélelmezi, hogy te, a férj vagy az apa. Ez az apaság vélelme.
Ha nem vagy nős, akkor tehetsz teljes jogú apasági elismerő nyilatkozatot, és akkor te leszel jogilag az apa.
Ha nem vagy nős, és nem is teszel nyilatkozatot, akkor az van, hogy a nőnek kell pert indítania az apaság megállapítására. Ilyenkor téged köteleznek DNS vizsgálatra, és ott minden kiderül, aztán a végén lehet, hogy nem mindenki derül...
A perköltséget és a DNS vizsgálat költségét a vesztes fél fizeti, ez rendszerint sok százezer forintba kerül.
Jó tanács: ha te vagy az apa, jobb, ha elismered, ha biztosan nem te vagy apa, mosolyogva vakard meg a tökeidet, és ignoráld a nőt.
"van egy holgyemény ,aki ezzel vádol de én nem hiszek neki "
telibe verted gumi nélkül vagy nem? Mert ha igen, akár hihetsz is neki...
de erre a DNS tesztre kotelezhetnek ?
mivan ,akkor ha megtagadom vagy azt mondom ,hogy nemtalálom megbízhatónak a tesztet ,fobiám van a kórháztól stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!