Mit lehet ilyenkor tenni?
Egy szem ismerősöd sincs, aki szült az elmúlt években?
Családsegítő, védőnő.
Nyugi, egy csomó dologra nincs égető szükség.
Kiskád jó lenne, ha nem tudsz ismerősi körben kölcsönkérni, akkor csap alatt vagy nagy kádban behajolva (csinálja apuci) is megoldható. Én anyukámnál párszor előadtam.
Gyerekágyunk például pont nem volt, mert nem érkezett meg időre, kaptunk egy mózest, de az én gyerekem egy percig se bírta, úgyis mellém került.
Babakocsi is jó lenne, de egy hétig úgyse mozdulsz ki nagyon, utána is az idő miatt módjával, majd megveszitek utána.
Pelust meg ruhácskákat szerezz.
Kiskád helyett esetleg egy vadiúj lavor? Én most vettem 500 Ft-ért a száz Ft-os boltban egy nagyon nagyot.
Amúgy esetleg kérjetek valakitől kölcsön, és amikor megjön az egyszeri anyasági támogatás (kelengyepénz) egyből vissza tudjátok adni.
60ezer körül van: mondjuk 30-ért megveszed turiban vagy vaterán a ruhákat, 30-ból betárazol pelenkából (rengeteg kijön belőle) és marad pár ezer Ft kiskádra meg egyéb apróságra, pl. cumi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!