Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miert van ez/ nagyon gaz,...

Miert van ez/ nagyon gaz, hogy nem birom a kismamakat?

Figyelt kérdés

Meg mielott barki is felreertene, semmi rosszat soha nem kivannek egyetlen kismamnak sem (!) es en mindenki gyermekenek orulok, de van nehany "kismamas" szokas amitol kiborulok es egyszeruen nem birok oket elviselni.

Pl, jonnek ezzel a "babas vagyok" szoveggel, mintha valami fertozoz betegseguk lenne...vagy 18hos a gyerekem, eleve a magyar nyelvben nem hallani azt a szot, hogy "hos" a masik, meg hogy miert nem lehet masfel eves gyereknek mondani? Meg mindegyik elgugyog a mas fiatal anyukak gyerekeivel, amikor meg elfordulnak akkor meg "ez a zolika olyan kis hulye, bezzeg a mi janikank az mar magatol ...."

Sok embertol hallom, hogy ok nem szeretik a gyerekeket, de valahogy nem ertem oket, hiszen egy kisgyerek meg nem tehet arrol, hogy kakis/ordit stb, hiszen meg pici nem tudja magat ellatni es igy fejezi ki a problemait. Szemelyszerint en birom az osszes kisgyerket ( nem csak a "csaladiakat") de valahogy a kismamakat nem tudom megerteni.

Ha valaki segiteni kitalalni, hogy ez mibol fakad, es hogy esetleg hogyan orvosolhatnam a dolgot? (ugyanis 2 baratnom is nemreg lett allapotos es kibirhatatlanok szamomra) ill. hogyan lehet ezt "illedelmesen" elrejteni?

Hangsulyozom semmi rossz gondolatom felejuk, es tenyleg a legjobbakat es egeszseges utodokat kivanok nekik!

Amugy csaladomban sok pici gyerek is van.

2010. jan. 16. 23:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/114 anonim ***** válasza:
83%
Nekem van gyerekem, és hála a jó égnek én nem voltam/vagyok ilyen :) Mondjuk ezt a tipikus kismamaviselkedést én sem csíptem sosem, szóval valószínűleg nem véletlenül.
2010. jan. 16. 23:30
 2/114 anonim ***** válasza:
82%
Én a babózástól akadok ki... szerintem nincs ebben semmi külnös; érthető az érzéseid.
2010. jan. 16. 23:31
 3/114 anonim ***** válasza:
65%

akkor már ketten vagyunk :)

amúgy imádom a babákat, csak némelyiknek az anyukája kész agyrém. a "hós" engem is az idegbajba kerget, valamint vannak hasonló szavak, úgymint:

babás=terhes

szopcsizik, fürcsizik, hamizik.

de csak el kell olvasni a babás kérdéseket az oldalon, és olyan gyöngyszemekre lelhetsz, h a hajad hullik ki tőle...

a kismamák tényleg meg vannak bolondulva egy kicsit. adja az ég, hogy én ilyen legyek. bár van elég elrettentő példa, szóval biztos nem :)

2010. jan. 16. 23:33
 4/114 anonim ***** válasza:
72%
én is mindig csak reménykedni tudok hogy ez a hós,meg babós őrület nem ér utol ha terhes leszek....mert elég gáz.
2010. jan. 16. 23:37
 5/114 anonim válasza:
100%

Engem a szóhasználatuk nem zavar (igez, nem olvasom a kismamás kérdéseket/válaszokat), de az már egy kicsit zavaró/bántó, hogy van olyan kismama, aki a viszonylag széles járdán is úgy tolja a babakocsit, hogy te leszorulj róla. Holott csak egy kicsit kellene a kocsival beljebb menni. (Nem csak egyszer fordult elő velem.) És se bocsi, se köszi, legutóbb olyan fenntartott fejjel és orral ment így el mellettem egy kismama, mialatt én majdnem hanyatt estem az út szélén összeállt jeges hóban, mint Titusz a Diadalíve alatt.

Vannak kimondottan kedves, a szüléstől-gyerektől megszépült kismamák, akikre jó ránézni, és vannak ezek a "Tituszok", akik azt hiszik, mert szültek és gyerekük van, minimum azt érdemlik, hogy a pórnép hasra vágódjon előttük. Szerencsére azért belőlük van a kevesebb.

Ha megtalálom a férfit, akinek érdemes, én is fogok majd szülni, de remélem, tudom majd kezelni a babakocsit...

2010. jan. 16. 23:46
 6/114 anonim ***** válasza:
94%
Nem csodálom! Minap az utcán ezt hallottam: . Adjál pucsicsát anyucsikának!!Na akkor most púcsíccson az a szegény gyerek vagy puszit adjon. A másik: - Medünk mamucsikához, megnézzük a kutust, meg a titust!! Aha na jó nem ragozom tovább!!::))))
2010. jan. 16. 23:53
 7/114 A kérdező kommentje:

Akkor jo tudni, hogy nem vagyok egyedul.

Az az erdekes, hogy pl a tesomnak 4 gyermeke van es soha nem volt ilyen...kb o volt az egyetlen kismama akit igy el is tudtam viselni a kozvetlen kornyezetemben.

Es ti ezt hogy leplezitek? (marmint hogy kiakaszto a stilusuk/ viselkedesuk)?merthat mindenhol az ugy allitjak be, hogy ez "normalis" ... :(

A masik aami meg nagyon idegesit, amikor van egy csaj kb 2 honapos a gyereke es kioktat mindenkit, hogy hogy kell gyereket nevelni (pl a 4 gyerekes tesomat). xD

2010. jan. 16. 23:53
 8/114 anonim ***** válasza:
64%
Engem is nagyon zavar, főleg,hogy úgy fogják fel ezt a 9.hónapot,mintha valami halálos betegség lenne.
2010. jan. 16. 23:54
 9/114 anonim ***** válasza:
100%
Na ez az utolsó kommentelő. Nálam már nem kellett veszélyeztettebb terhes mégis mindent megcsináltam, sőt nyávogás nélkül. A babavárás másállapot, nem valami kórság!!::))
2010. jan. 16. 23:57
 10/114 anonim ***** válasza:
65%

Itt az oldalon is nagyon idegesítőek néha a kismamás kérdések!! Főleg az ilyen "......-i kismamák ismerkedjünk...vagy az ilyen szavak, h babás, husi,hamizik, szopcsizik,fürcsi-mürcsi, POCAKLAKÓ !!! omfg!!

Amúgy szerintem az olyan lányokból lesznek az ilyen kismamák, akik már diákkorukban folyton úgy beszéltek, h jajjj de éééédi-béééi, cukiság, szupcsi stb, stb.

Ha te nem bírod ezt a stílust, nem kell ezen változtatni, örülj neki, h te nem vagy ilyen debil :)

2010. jan. 17. 00:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!