Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ez így fer?

Szerintetek ez így fer?

Figyelt kérdés
Az egyik témazárómat megírtam egyesre,és aznap mikor kiosztották kijavítva,kaptam egyszaktanárit is,de nem ugyanattól a tanártól.Egész nap bűntudatom volt és mikor hazamentem édesapámmal találtam szembe magam.Ugy éreztem az a legjobb alkalom arra,hogy elmondjam neki a mai nap történetét.Nagyon kiakadt és három nap szobafogságra ítélt és elvette egy hétre a mobilomat.Ja és azt mondta,hogy ha nem javítok a jegyeimen akkor eltilt a röplabdától is.Szerintetek ez tul nagy büntetés vagy ti is ezt tettétek volna édesapám helyében,esetleg ti még szigorubbak lettetek volna?Köszönöm előre a válaszokat.
2014. júl. 10. 11:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
51%
Igen, én is ezt tettem volna édesapád helyében. Egyes és szaktanári. Mégis mire számítottál? Amúgy az fair és nem fer.
2014. júl. 10. 11:40
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Te mit adtál volna érte? Hogy éreznéd igazságosnak?
2014. júl. 10. 11:43
 3/17 A kérdező kommentje:
hat nem tudom nagyon szeretem édesapámat de ha nekem gyerekem lenne biztos hogy leszidtam volna de ez nem szigoru egy kicsit?
2014. júl. 10. 11:50
 4/17 A kérdező kommentje:
odaírnátok a korotokat és hogy nő vagy férfi?köszi
2014. júl. 10. 11:52
 5/17 anonim ***** válasza:
19%
Mi van még, ami rosszabb, mint egy egyes témazáró és egy szaktanári, ráadásul egyszerre? Efelett milyen rossz dolgok vannak még? Mert én úgy érzem, már csak az, hogy megbuksz egy tárgyból vagy kicsapnak a suliból. Más nemigen van már ez alatt, nem?
2014. júl. 10. 11:52
 6/17 A kérdező kommentje:
hát igen de kitűnő tanuló voltam 4 évig most vagyok hetedikes
2014. júl. 10. 11:55
 7/17 anonim ***** válasza:
59%
1. vagyok. 32 éves nő vagyok. Hiába pontozol le, ez a minimum, ami járt neked.
2014. júl. 10. 12:30
 8/17 A kérdező kommentje:
köszi de én nem pontoztalak
2014. júl. 10. 12:34
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 30 éves vagyok és nő. Sajnos én sem hiszem, hogy ezt egy ejnyebenyével el lehet intézni. Kitűnőként hogy írtál egyes témazárót és kaptál szaktanárit? Azért te sem gondolhattad komolyan, hogy ennek nem lesz következménye?
2014. júl. 10. 12:37
 10/17 A kérdező kommentje:
hát egyest ugy írtam,hogy elfelejtettem rá tanulni,szaktanárit meg ugy kaptam,hogy mondtam valamit a tanárnak amit bevallom tényleg nem kellett volna
2014. júl. 10. 12:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!