Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt valakinek hogy "hihetetle...

Volt valakinek hogy "hihetetlen" mód hízott és nem értette hogyan?

Figyelt kérdés
29hetes vagyok és majd 20kg+ van rajtam az induláshoz képest. oké, szedtem fel párat egyértelmű, rám is fért, de az hogy minden egyes védőnői vizsgálaton 4-5-6kg+ legyen...a védőnőhöz 4-5hetente járok. köszi a segítséget.
2014. máj. 29. 16:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%
ok nélkül nincs ekkora hizás, hizni attól lehet ha nem megfelelően étkezel, persze számit a vizesedés is, de a 29. héten akkor is sok 20 kg, ebböl akár 35 is lehet a végére ha igy folytatod és aez sem a te sem a babád szerevzetének nem egészsges.
2014. máj. 29. 16:34
 2/16 anonim ***** válasza:
Leírod hogy egy nap kb. miket eszel? Nasi is meg minden.
2014. máj. 29. 16:37
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

összesen 18 kilót híztam, de azt elég hirtelen, még az elején. mindig nagyon sovány voltam, mikor terhes lettem, valahogy beállt ideálisra, utána már csak a baba lett plusz kiló rajtam.

nem lehet, hogy pszichésen? írod, hogy rád fért... nálam legalább ez lehetett.

2014. máj. 29. 16:45
 4/16 anonim ***** válasza:
Mindig vekony voltam (170 cm, 52 kg), akarmit ettem, egy dekat sem hiztam. Terhesseg alatt felszedtem 25 kg-t, folyamatosan hiztam, pedig odafigyeltem az etkezesemre. A vegen nagyon vizesedtem, szulessel 10 kg ment le. Azota tobb mint egy ev eltelt es meg mindig van rajtam felesleg...
2014. máj. 29. 16:50
 5/16 A kérdező kommentje:
hát...általában reggelire egy két szelet (mérettől függően) kenyér vagy kalács a hozzávaló szalámi, zöldség gyümölcs, esetleg kalács esetén méz. joghurtot és teát, azt is minimáis ízesítéssel egy kis kanál méz vagy pici cukor. azt ebédig esetleg még gyümölcs vagy zöldség mikor mit kapok el. ebéd változatos, itt nem főzök külön magamnak és azt eszem amit a férjemnek csinálok. minap bolognai volt sajttal, azt most rizses hús. de mindenhez próbálok enni kísérőnek gyümölcsöt. az utóbbi hetekbe nem nagyon vacsizok, próbálok legkésőbb 5-6között enni utoljára, ha utána kell kekszet, vagy jughortot eszek illetve vízzel telítődök. többnyire ennyi. nasit szoktam két három naponta fagyit enni, de azt is csak pár kanállal mert gyorsan sok lesz belőle. mást nem nagyon nasizok. inni is csak délelőtt iszok teát ami a cukor miatt lehet hizlaló, de abból is csak 1-2bögrrével, később már csak vizet a sav miatt. mozogni is mozgok, sétálok ,nem naponta, itthon csinálok ilyen-olyan gyakorlatokat. amúgy vékonyan kezdtem 170/55 voltam. köszi a segítséget.
2014. máj. 29. 16:50
 6/16 anonim ***** válasza:
50%
Ja, azért hízol ennyire, mert alapból sem volt meg a normál súlyod a magasságodhoz képest!A magasságodhoz képesti súlytól ami nem az 55 kg,hanem jóval több, na onnan számold a hízást, így tuti nincs még 10kg plussz sem.A szervezet tudja mit csinál nem kell aggódnod, ha más bajod nincs, esetleg pajzsmirigy túlműködés.Kérhetsz erre TSH ellenőrzést vérvételkor.Ne koplalj szerintem, mert ami kell a gyereknek, az kell!Ha éhes vagy, egyél.
2014. máj. 29. 17:03
 7/16 A kérdező kommentje:

köszi utolsó. nem nem koplalok, csak próbálok nem annyit enni :)

én is így vagyok vele kb 63-65 kilósan voltam "ideális" pocak nélkül. de az hogy havonta 5-6kg?? kicsit sok. mert pl nem érzem hogy vizesednék.

2014. máj. 29. 17:08
 8/16 anonim ***** válasza:
34%

azért a másik végletbe se kell átesni, 170 cm-hez nem a 65 az ideális, hanem az 55 :) max 60.

egyébkén ha túl sok gyümölcsöt eszel attól is hízhatsz, hisz az cukor. persze egészséges, kell, de napi 4x-5x azért abból is sok. na meg a keksz és joghurt is pont hízlal, jobb lenne egy tál főzelék mint hogy ezekkel próbálod elcsalni az éhségérzetedet, az ellenkezőjét éred el vele.

2014. máj. 29. 17:42
 9/16 A kérdező kommentje:
de pl a főzeléket is liszttel sűrítem akkor az is hizlal. leírnátok ti egy napi kajátokat? mennyit híztatok?
2014. máj. 29. 17:45
 10/16 anonim ***** válasza:
173 cm/55 kg-mal kezdtem a terhességet, 28 kg-ot híztam,nem zabáltam,de ettem reggelit,ebédet,vacsorát.Terhesség előtt nem étkeztem kiegyensúlyozottan,össze-vissza ettem,sokat diétáztam.Hamar sikerült leadnom,20 kiló az első néhány hétben leolvadt,a maradékért azért meg kellett kűzdeni,de ez van a lényeg,hogy lement.
2014. máj. 29. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!