Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti nem vagytok elkeseredve az...

Ti nem vagytok elkeseredve az emberek rosszindulatán itt a gyiken?

Figyelt kérdés

Főleg a gyereknevelés, családi kapcsolatok meg szerelem kategóriában az emberek lepontozzák a segítő választ.

Aztán privát üziket írnak fenyegetőzve (teljesen nonszensz, így nyírlak ki meg úgy...), meg mindenféle dolgokat mondanak a másikra kommentekben.

Tudom, hogy nem kell ezzel törődni, de ezek az emberek szerintetek simán dolgoznak utána tovább egy cégnél meg átmennek a boltba, ha végeztek az üzivel?

Vagy ilyen agresszív, primitív emberek az utcán simán lelőhetnek minket? Vagy csak itt a neten nagy a szájuk?

Mert én értem, hogy valaki csak viccből nethuszárkodik, de valahogy én mégsem tudnék ilyeneket írni másokra, hogy "te nem vagy ember", főleg egy olyan kommentre, hogy "az én gyerekem hányban született".

Ti mit gondoltok?

2014. máj. 28. 15:32
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
87%

Én nevetek mindegyiken, hogy milyen bugyuta.

Sajnos ilyen a magyar ember és ami még borzasztó, hogy nem csak az interneten hanem a való életben is ilyenek.

2014. máj. 28. 15:46
 2/22 anonim ***** válasza:
89%
Én a gyerekvállalás/nevelés kategória olvasója/írója vagyok. amikor még csak olvasó voltam is megdöbbentem egyes emberek primitív voltán, de később rájöttem, hogy vannak bizonyos kérdések, amiket jobb nem kommentálni.. Kinek hiányzik ez?! Hogy véres szájjal támadja a másikat? Őszintén szólva én pihenni járok ide: sokszor napokig csak olvasok és nem is válaszolok. Csak értelmes kérdésekre írok, ami eleve provokatív azokat kihagyom, legfeljebb elolvasom és jókat nevetek.. Szerintem az ilyen emberek valamit kompenzálnak ezzel a viselkedéssel! eddig egy privát üzenetet kaptam, de nem is értettem: tartalmilag és formailag is elég gáz volt, de nem fenyegető. mondjuk állítmányok nem nagyon voltak benne, szóval csak következtettem mire gondol az írója. szóval nem kell drámaian felfogni, inkább szórakozz jól!
2014. máj. 28. 15:50
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Úristen. :D Ilyen van? Én ennyire durva, konkrétan fenyegető kommentet még nem kaptam. Egyszer feltettem egy kérdést, két név közül melyik a szebb, kiderült, hogy a legtöbb ember szerint egyik sem, ott lehordtak páran, meg akkor kaptam két üzenetet, amiben még pluszban hülyéztek, de ennél durvább sosem volt.
2014. máj. 28. 15:55
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok.

Én is kaptam már egy üzenet. Igazából én sem értettem, hogy mit akar, hisz a véleményemet fejtettem ki egy hozzászólásnál ő pedig egyből támadott.

Érdekes, hogy emberek mennyire elfajulnak. Számomra ez azt bizonyítja, hogy az ilyeneknek nincs más dolguk, s mintsem egész nap a gép és a gyakori előtt ülni. Nekik az az élvezet, ha a másikat szidhatják és elhordhatják mindennek.

2014. máj. 28. 16:03
 5/22 anonim ***** válasza:
81%

De, én is gondolkodtam már hasonló kérdés kiírásán, de azt gondoltam, úgyis törölnék.

Én úgy vettem észre hogy itt a gyerekvállalás témakörben régebben nem volt ilyen a "felhozatal", egész normálisan lehetett kommunikálni, viszont a családi kapcsolatokban szinte mindenkit lepontoztak, írjon bármit pro vagy kontra.

Viszont mostanában ebben a témakörben is ez lett a helyzet.

Számomra még az a megdöbbentő, hogy valaki segítséget kér, és szó szerint "leugatják".

Pl. egyik nap egy anyuka írta, hogy nagyon fáradt, kimerült, erre mint a vércsék szapulni kezdték, hogy valamit nagyon rosszul csinál, stb. Csak csodálkoztam, hogy nem hiszem el, hogy mindenki ilyen rosszindulatú, de rájöttem, hogy ilyenkor akinek ellenkező véleménye van, már semmi kedve válaszolni, mert az embernek az életkedve is elmegy, mikor a másik három vércse őt is letámadja, lepontozza.

A válaszokból egyszerűen lerí a rosszindulat, sokszor belerúgnak a kérdezőbe még egyet, mikor segítséget kér :(.

Szerintem is tök elkeserítő ez.

De én azt is észrevettem, hogy - tisztelet a kivételnek - a válaszolók %-ai egyenes arányban állnak a rosszindulatukkal (szóval minnél kevesebb a %-a, annál inkább csak beszólogatni jár ide az illető).

2014. máj. 28. 16:05
 6/22 Julie S ***** válasza:
100%

Sokan itt elik ki magukat, itt vezetik le a feszultseguket. Tojni kell rajuk magasrol. Az ilyenek egy resze eloben ki sem meri nyitni a szajat, a masik reszuk meg ugyanilyen bunko es alazos, mint itt, de azert megsem esik neki minden masodik embernek, aki szembejon vele.

Ha te rendben vagy, akkor elkuldod oket (leginkabb magadban) melegebb eghajlatra es tiz perc mulva el is felejted. :) Ha fenyegetnek, azzal se torodj, ha nem arultad el, ki vagy, hol laksz, stb. Nem hinnem, hogy itt barki is le akarna nyomozni es artani neked. Csak hat a neten sokaknak nagy a szajuk...

2014. máj. 28. 16:11
 7/22 A kérdező kommentje:

Igen, igazatok van.:) Bár a % függ attól is, hogy milyen kérdésekre válaszol az ember, én pl. szoktam a "szerelem" témában is, és ott lepontoznak mindenkit kb 0-ra, szóval leszokom róla:)

Az ember segíteni szeretne, és nem is a lepontozás, de ezek a privát üzik, hogy "felkoncollak". Most az ilyen mit gondol?

Ezek az emberek kik? Tényleg köztünk élnek? Mert mi nem írogatunk senkinek ilyet, és a valóságban sem ölök meg senkit. Kicsit megrémültem...

2014. máj. 28. 16:12
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Elkeseredve nem voltam/vagyok de egyszer en is ledobbentem amikor kaptam valakitol egy uzenetet es kioktatott, hogy en mit kepzelek magamrol, hulyesegeket irok... Toroltem az uzenetet. Masnap jott megegy ugyanattol a szemelytol de azt mar el sem olvastam hanem toroltem. ELbeszelgetek en szivesen barkivel meg akkor is ha nem egyezik a velemenyunk de igy nevtelenul, ismeretlenul, celtalanul vallaszolgatni valakinek a hulyesegeire nem latom az ertelmet.

Amugy kedves kerdezo a politika meg a vallas kategoria tulszarnyalja a gyerekneveles kategoriat. Oda ne keveredj. :)

2014. máj. 28. 16:14
 9/22 A kérdező kommentje:
Igen, azt a kettőt magamtól is kerültem:)) De még mindig azon vagyok kiakadva, hogy kik ezek az emberek. Olyan, mintha eddig álomvilágban éltem volna, mert az utcán/suliban/munkahelyen senki sem jött még oda hozzám azzal, hogy "így meg úgy foglak megölni". Kik ezek, tényleg?:)
2014. máj. 28. 16:18
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Az sosem fog kiderülni, hogy kik ezek, mert pont azért csinálják, mert inkognítógan bármit lehet.

Én is kaptam már fura priviket, szerencsére nem sokat, de azonnal le is tiltottam őket.

A "kedvencem" az volt, mikor egy olyan kédésnél, hogy ki hízott vagy fogyott a szoptatás alatt, leírtam, hogy én fogytam, mire egy kedves anyuka priviben leoltott, hogy miért vagyok ekkora szemét, hogy a pofájukba dörgölöm, mikor ő csak hízik, és ezzel csak "beléjük rúgok" egyet.

Nem pont ezekkel a szavakkal, valami primitív szöveggel írt. Szégyellem, de én sem úrilányként válaszoltam rá, majd letiltottam.

De megmondom őszintén, azért egy ilyen rá tudja nyomni a hangulatomra a bélyegét.

2014. máj. 28. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!