Ez vetêlês vagy mi?

Figyelt kérdés
Ma.hajnalban pozitív lett a tesztem, viszont most tusolás kõzben megjõtt a vêrzêsem. Egyêbkênt fogamzásgátlòt szedek. 3 napot kêsett a vêrzês.
2014. márc. 7. 22:56
 1/5 anonim ***** válasza:

ha gyógyszert szedsz, meg is jött akkor nem űártana elmenni nőgyógyászhoz megnézhette mitől lett pozitív a teszt.

lehet ciszta is :/

2014. márc. 7. 23:05
 2/5 Vilcsianyuja ***** válasza:
Lehet vetélés, de az is lehet, hogy nem. Nem kellene elkezdeni az új levelet, hanem ha elmúlt a vérzés, elmenni dokihoz. Ha terhes maradtál, akkor azért, ha meg nem, akkor se árt, ha lát orvos, lehet, hogy másik bogyót fog felírni.
2014. márc. 7. 23:07
 3/5 A kérdező kommentje:
20.ára van időpontom receptet iratok és rákszűrés lesz. Addig ráér szerintetek?
2014. márc. 7. 23:09
 4/5 anonim ***** válasza:
ha fogamzásgátlót szedsz, pláne régóta, akkor nem hinném hogy terhes voltál. Én olvastam olyat hogy a daganat (pl. ciszta) is okozhat pozitív tesztet - röhögni fogsz, de pasiknál is....tehát menj el ezzel orvoshoz, mielőbb vizsgáljon meg. Ha 20-ára van időpontot, akkor várd ki, de addig én gumival védekeznék.
2014. márc. 8. 06:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Akár az is lehet, de az orvos a tuti.

Én vetéltem úgy hogy nem is tudtam hogy terhes vagyok.

Gyógyszert szedtem, késett pár napot paráztam hogy terhes vagyok. Majd megjött, akkor nagy kő esett le a szívemről.

A menszesz 3. napján arra lettem figyelmes hogy csere után 2 perccel megtelt annyira a tampon hogy csúszott ki.Ömlött belőlem a vér. Természetesen azonnal szaladtam nőgyógyhoz.

Ledöbbentem amikor tájékoztatott hogy 8 hetes terhes vagyok és épp vetélek.

Ezt nem ijesztgetésnek szántam, de azért ha a szokásosnál erősebben vérzel, menj orvoshoz azonnal.

2014. márc. 8. 08:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!