10 hónappal szülés után miért néz így ki a hasam? Le fog menni valaha? KÉP
Tornázni, edzeni kell! Ha szoptatsz, akkor is lehet, csak fokozatosan vezesd be. Vagy esetleg diéta, ami nem olyan durva. Este 5-6 után nem eszel, kevesebb szénhidrát, sok zöldség gyümölcs, fehérje. A sport és a táplálkozás nagyon fontos!!!! Én már szülés után 6 héttel elkezdte sportolni, pedig 12 hónapig szoptattam a kislányom, a tejemmel semmi gond nem volt. A táplálkozás is figyeltem, 50 kg vagyok újra mint régen és izmos is. Nem szabad elhagyni magad, kezdj el sportolni és figyelj mit eszel és mikor. Én is ma pl a kislányom mellett rubint rekaztam :)
Sok sikert, ha betartod ezeket akkor hamar lemegx a pocakod!!!!
14 honapos kislány anyukája
ne haragudj, hogy ezt írom, de nekem nem úgy tűnik a hasad mint ha "nem mozognál" és jól meghíztál volna, az olyan más, lógós. de így kép alapján feszes a hasad, fent is van, tényleg mint ha várandós lennél.
én elmennék orvoshoz, megnézetném a méhedet a helyedben mert tényleg furcsa. anyósomnak volt ilyen pocakja, neki cisztái voltak :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!