Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 10 hónappal szülés után miért...

10 hónappal szülés után miért néz így ki a hasam? Le fog menni valaha? KÉP

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2014. márc. 2. 20:26
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
ja és harmadik baba volt bent. Az előző kettőnél szülés után pár hónappal lement már.
2014. márc. 2. 20:28
 2/19 anonim ***** válasza:
orvosnál nem voltál ez miatt? már szerintem rég le kellett volna mennie ennyi idő alatt
2014. márc. 2. 20:30
 3/19 anonim ***** válasza:
Lehet sokat híztál? Orvos mit mond rá?
2014. márc. 2. 20:31
 4/19 A kérdező kommentje:
Konkrétan emiatt nem voltam dokinál, de 2 hónapja voltam vizsgálaton, nem mondta hogy gond lenne, a 6 hetese kontrollon is mindent rendben talált .
2014. márc. 2. 20:34
 5/19 A kérdező kommentje:
Inkább csak fogytam a terhesség alatt. Összesen 3 kilót híztam, a baba meg 3200g volt. Nagyon nagy hasam volt az igaz, mert ikrek lettek volna és sajnos dupla volt a köldökzsinór, ez miatt volt nagy a hasam.
2014. márc. 2. 20:36
 6/19 anonim ***** válasza:
38%

Tornázni, edzeni kell! Ha szoptatsz, akkor is lehet, csak fokozatosan vezesd be. Vagy esetleg diéta, ami nem olyan durva. Este 5-6 után nem eszel, kevesebb szénhidrát, sok zöldség gyümölcs, fehérje. A sport és a táplálkozás nagyon fontos!!!! Én már szülés után 6 héttel elkezdte sportolni, pedig 12 hónapig szoptattam a kislányom, a tejemmel semmi gond nem volt. A táplálkozás is figyeltem, 50 kg vagyok újra mint régen és izmos is. Nem szabad elhagyni magad, kezdj el sportolni és figyelj mit eszel és mikor. Én is ma pl a kislányom mellett rubint rekaztam :)

Sok sikert, ha betartod ezeket akkor hamar lemegx a pocakod!!!!

14 honapos kislány anyukája

2014. márc. 2. 20:37
 7/19 A kérdező kommentje:
Köszi hát az lesz muszáj valamit kezdenem magammal. Csak ugye 3 gyerek mellett nincs nagyon időm. Igazából a napi mozgás annyi, hogy reggel elviszem a nagyobbat oviba, hazajövünk, mosogatok, felmosok stb, majd ebéd után hazahozzuk a gyereket oviból aztán kész. Kb 15 perc az ovi gyalog. Ja és nem szoptatok már.
2014. márc. 2. 20:42
 8/19 anonim ***** válasza:

ne haragudj, hogy ezt írom, de nekem nem úgy tűnik a hasad mint ha "nem mozognál" és jól meghíztál volna, az olyan más, lógós. de így kép alapján feszes a hasad, fent is van, tényleg mint ha várandós lennél.

én elmennék orvoshoz, megnézetném a méhedet a helyedben mert tényleg furcsa. anyósomnak volt ilyen pocakja, neki cisztái voltak :S

2014. márc. 2. 22:14
 9/19 A kérdező kommentje:
Feszes a bőröm, nem lóg. De amugy puha a hasam. 2 hónapja voltam dokinál, akkor is ekkora volt a hasam, de mindent rendben talált. Igazábol annyira szemetek itt a dokik hogy már kerdezni sem merek , csak letolást kapnák hogy miért nen fogyokurázok :(
2014. márc. 2. 22:51
 10/19 anonim ***** válasza:
nekem is így néz ki a hasam pedig én 10,5hónapja szültem 1gyereket. igaz nekem az elején is hasonló volt. szerintem meghíztál egy kicsit.
2014. márc. 2. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!