Anyukák, akiknek baba előtt műkörmük volt és leszedették a baba érkezésével, mikor csináltattok újra, mennyi idős volt a gyerkőc?!
Ha már szobatiszta akkor csináltass körmöket. Addig szerintem ne.
2 gyermekes anya
Most biztos jól le leszek pontozva :)
A második terhességem alatt rakattam fel újra műkörmöt.
És az újszülöttett is tökéletesen el tudtam látni műkörömmel.
Egy 2 évesnél nem létezik, hogy bármiben akadályozzon.
Soha nem volt műkörmöm, de szerintem nyugodtan csináltass, nem kell annak félméteresnek lenni!
Csináltass egy szolidabb méretűt; az én körmöm is általában kb fél centi (néha nagyobb is kicsit) és semmiben nem zavar. Műkörömből is lehet ilyen "kisebbet" csináltatni.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Kicsit megnyugodtam a
használhatóságot illetően, de még mindig bizonytalan vagyok, hogy újra műkörmöt akarok-e, de valamit muszáj lépnem, mert ez nem tartható.
Szóval, ha esetleg ha valaki ért közületek hozzá, ezt a kérdést is én írtam ki, szintén ezzel kapcsolatosan:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
6-os vagyok (akinek nem volt műkörme) azért ideírok, mert amúgy nem értek hozzá, ezért nem akarom azt a kérdést is szétoffolni :D.
Ismerősömnek tudtommal ilyen géllakja volt, nem műkörme, de összesen egyszer láttam, hogy lejött neki, amúgy tök szépek voltak a körmei mindig és kb havonta járt csináltatni, szóval nem hiszem, hogy ez természetes lenne....
(de lehet, hogy tévedek és műköröm volt, passz)
9-es válaszoló, nagyon köszönöm a segítséged!
Hát a váltást már egyébként is régóta fontolgattam, mert vannak fura dolgai a nőnek, de emiatt nagyon dühös vagyok, hogy tönkre tette a körmeimet!! Egyre inkább azt látom, hogy arra megy, hogy minél hamarabb végezzen és egyébként tele van egész nap, mert relatíve jó árban van Bp-i viszonylatban. És még pár éve ő köpködött egy körmöst, hogy az lereszelte a gél lakkot az ő egyik új vendége körméről korábban, és hogy azt nem szabad, ott fényezte magát...erre tessék...
Annyit kérdezhetek tőled még, hogy szerinted most mit csináljak? Az új körmös oldja le és pihentessük, növesszük le ezt a sz*rrá ment körmöt, vagy normálisan leoldva és megcsinálva szépen lehet gél lakkozni és helyre jön, lenő alatta. Vagy épített köröm?!
Te melyiket javasolnád inkább?!
Nagyon szomorú vagyok miatta :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!