Nem merek tesztelni?
Két hete késik(időpontom amúgy is volt dokihoz, héten megyek), az összes tünet pipa. Szóval nem lepődnék meg, az eredményen, de valahol bazifélelmetes, hogy 98%-jön a baba. És hírtelen annyira tanácstalan vagyok, és kivagyok tőlle, hogy jön egy csöpség.
Pláne, hogy az érkezése nagyon de nagyon felkavarja az életünket.
Sajnos ő a viccbeli harmadik indián gyermek esete. Meglehet bírkózni egy nagyondenagyo nem várt csemetével? elmúlik a kezdeti sok, úgy az elkövetkező 18évben, vagy?
Én sem egészen értem :) Tehát nnem tervesztétek a babát és védekezés mellett becsúszott?? :))
Szerintem is tesztelj!!! MOST :D Mi veszteni valód van? Ha tesztelsz ha nem, a baba az ott van még akkor is :)))
Szóval irány pisilni!! :D
Na de komolyra fordítva a szót, ha van baba, akkor marad? (ezt a következtetést tudtam levonni az írásodból)
Na, de komolyan... Most már mit veszítesz egy teszttel? Konkrét választ. Jobb őrlődni?
Legfeljebb úgy mész a nődokihoz, hogy "doki, pozitív tesztem van", vagy úgy "doki, két hete késik, a teszt negatív".
A férjedtől van a lehetséges baba? (Sok kérdést tettél már fel vele kapcsolatban, ha jól emlékszem...)
Egy kedves szomszédom javasolta nekem: ha előttünk van a konkrét probléma, akkor kell vele foglalkozni, addig nem érdemes energiát pazarolni rá. Szóval, tesztelj!
(Ja, és írd meg a választ, baromi kíváncsi vagyok!)
Szerintem jobb a biztos bármi, mint a bizonytalan, szóval tesztelj.
Bocsi, de nem ismerem az indián gyermekének történetét, így kifejtenéd kicsit bővebben miért ijedtél meg?
Hogy nem lehet felébredni arra, hogy benned jának?
Nem felhőtlen a kapcsolatotok? Vagy miért volt ez a fura "együttlét"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!